Egyenesen a fejlesztőktől: Részletes bemutató a svéd közepes tankokról!

Egyenesen a fejlesztőktől: Részletes bemutató a svéd közepes tankokról!

Az egyedi játékmechanikával rendelkező svéd közepes tankok a Leoból válnak kifejleszthetővé.

A svéd közepes tankok egy új játékmechanikát kaptak, amivel a test magasságát és annak szögeit tudják állítani. Bár ez elsőre igen hasonlónak tűnik a svéd tankvadászok módváltásához, ugyanakkor eltérés, hogy a váltás egy meghatározott sebességnél automatikusan megtörténik, és azon túl, hogy kedvezőbb lövegsüllyedésre vagy épp lövegemelkedésre tehetünk szert általa, további előnnyel nem jár. Lényeges, hogy a módba való be- és kilépés eltérő sebességnél történik.

Az új ág a Leotól kezdődik

Egyelőre ismeretlen, hogy mennyi tapasztalati pontra van szükségünk a tier VIII-as közepes tankhoz, ennek ellenére ideje leporolni az öreg Leot, és elkezdeni vele az XP gyűjtést. Az ágat az UDES 14-gyel folytathatjuk, a tier IX-es egység az UDES 15, míg a tier X-es az UDES 16 lesz, amikkel idővel részletesebben is foglalkozunk majd. Addig is tekintsétek meg a videót, és ismerjétek meg az említett harckocsikat!

Mit gondoltok a svéd közepes tankokról? Ígéretesnek tűnnek? :)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.