Bemutatjuk az Strv m/42-57 és a Revo szerelemgyerekét, az M4A1 FL 10-et!

Új tier VI-os francia prémium közepes tank jelent meg a tesztszerveren!

A tank játékba való implementálása először piritskenyer fejében fogalmazódott meg, aki 2015-ben javaslatot tett arra, hogy behozzák az M4A4/FL10-et, mint tier VI-os prémium tankot a játékba. Elképzelése szerint ez az egység ideális lehetne a francia tankok legénységének képzésére, és az AMX CDC mellett egy olcsó alternatívaként szolgálna erre a célra.

M4A1 FL 10

Ez a francia egység jó mozgékonysági értékeket kapott, és az alacsony alfa ellenére mégis számottevő tűzerőt képvisel a négyes tára miatt, amivel pillanatok alatt szétkaphat bármilyen ellenséges járművet. Az automata töltési rendszere kényelmes játékmenetet biztosít számára, és annak ellenére, hogy francia, attól még egy Sherman, aminek a kezeléséhez négy legénységi tag szükséges. Mint minden M4 Shermannel, úgy ezzel is óvatosan kell játszani a viszonylag nagy méretek és az átlagos védettség miatt.

Játékbeli képek a francia közepes tankról

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.