Ismét egy csapattal kevesebb a WESG-en – a NiP sem lesz ott Kínában

Ismét egy csapattal kevesebb a WESG-en – a NiP sem lesz ott Kínában

Fogynak a csapatok a WESG versenyéről.

Tegnapelőtt már itt is olvashattatok arról, hogy az ENCE nem lesz ott a WESG LAN döntőin, tegnap viszont a Ninjas in Pyjamas is bejelentette, hogy szintén nem lesznek ott Kínában.

NiP kiválásával így már ez a hatodik alkalom, hogy valamelyik résztvevő visszamondja részvételét a versenyről. A svéd szervezet Twitter oldalán tett bejelentést a hírről, melyben személyes okokra hivatkozva maradnak távol a versenytől.

Érdekesség, hogy a Ninjas in Pyjamas nem is a kvalifikációk során érdemelte ki ottlétét Kínában, hiszen ők meghívást kaptak a rendezvényre. A NiP és az ENCE mellett a további hiányzók egyébként az argentin és uruguayi Isurus, a koreai MVP PK, illetve a kazah K23. Csoportjuk nem a legnehezebb lett volna, hiszen erősebb ellenfél csak a G2 lehetett volna, továbbiakban a Revolution és a Singularity ellen kellett volna megküzdenie a Katowicében ismét Legendás státuszt megszerző svéd ötösnek.


01

A versenyen a visszamondásoknak köszönhetően olyan csoportok is kialakulnak ahol jobb esetben három, rosszabb esetben két csapat van ott, ilyen például a " C " csoport, ahol már csak a Made in Brazil és az AGO maradt, így tehát közöttük majd csak azért fog zajlani egy BO2 mérkőzés, hogy melyikőjük jut tovább elsőként a csoportból. A versenyt egyébként március 11-17 között bonyolítják majd le, immáron csak 27 csapattal a tervezett 32 helyett.

Borítókép: HLTV.org

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!