CheeseHead visszahódította a trónt: parádés meccseket láthattunk a tegnapi nap

CheeseHead visszahódította a trónt: parádés meccseket láthattunk a tegnapi nap

Az éllovasok csatáját CheeseHead nyerte, majd Robág lepte meg csapattársát a tegnapi mérkőzésnapon!

Hatalmas várakozás övezte a Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság K&H Hearthstone versenyének 12. mérkőzésnapját, ugyanis a tabella első két helyezettje nézett farkasszemet egymással. Az izgalmak nem maradtak el, de végül csak az egyik kártyás örülhetett az eredménynek. Összefoglaló a tegnapi nap történéseiről!

Hulkeinstein vs. CheeseHead

A rangadók rangadójával kezdődött a közvetítés, mivel a LvL Up Esports játékosa a 22. forduló után átvette a vezetést a One Piece eSports titánjától. Az Odd Warrior és Deathrattle Hunter tiltások után bele is csaptunk az első mérkőzésekbe, ahol Hulkeinstein Clone Priestje nem viccelt, csak büntetett. Először a Control Priestet verte tönkre, amiben semmi meglepő nincs, majd az Even Paladin is behódolt Anduinnak. Ekkor azonban jött a Secret Hunter, amit CheeseHead egyedüliként hozott az egész mezőnyben és parádés 3-0-val megfordította a párharcot "Sajtfej" javára. Nagyszerű meglátásokat láthattunk mindkét játékostól, de a Beastek és a Secretek ellentmondást nem tűrő módon kényszerítették térdre Hulkeinsteint.

Győztes: CheeseHead

Wuncler vs. Robág

A nap második streamelt mérkőzésén LvL Up fiesztát vártunk előzetesen, amit meg is kaptunk. Robág Zoo Lockja akkora vehemenciával indult meg, hogy a menetszél leszakította először az Odd Paladin, majd az Odd Warrior fejét is. Wunclernek a Clone Priesttel kellett hármat nyernie zsinórban, de végül csak egy győzelem jött össze és a végén a Midrange Hunterrel Robág lezárta a mérkőzést. Minőségi Zombeastekből és nagyszerű meglátásokból nem volt hiány.

Győztes: Robág

A nap további mérkőzésein is pörögtek a topdeckek és a highrollok, de a szép játékokból sem volt hiány. CheeseHead a második meccset is behúzta, ezzel már hat pont az előnye Hulkeinstein előtt. Ha az utolsó hat meccsébel hármat megnyer garantáltan bejut az offline döntőre! Nem panaszkodhatott PenhaDani, Huby, Diaz és Sischo sem, akik szintén két győzelemmel zárták a csütörtöki meccsnapot. Még hat mérkőzés van hátra és az első két helyre még sokan odaérhetnek köszönhetően annak, hogy elképesztően szoros a mezőny. A rájátszást jelentő utolsó helyekért is nagy csata zajlik, egyelőre nem érezheti biztonságban még RangoB sem magát, hiába áll a hatodik helyen jelenleg.

Ezúttal sem maradhatnak el a játékosok értékelései, amiket a következő oldalon elolvashattok!

Folytatás jövő hét hétfőn, azaz március 11-én este 7 órakor a szokásos E1TV Hearthstone Twitch csatornán!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!