Zayle, Shadow Cloak: minden infó, a majdnem ingyenes Legendary-ről

Zayle, Shadow Cloak: minden infó, a majdnem ingyenes Legendary-ről

A Hearthstone legújabb frissítésében, szinte ingyen behúzhatunk majd egy Legendary lapot, a Zayle, Shadow Cloakot!

A Hearthstone fejlesztői bejelentették a Year of the Dragont, azaz a Sárkány Évét. Áprilistól teljesen új tartalmak, Hall of Fame-be került lapok és megannyi újdonság vár minket. Ha lemaradtatok volna a részletekről, itt elolvashatjátok!

A Solo Adventure jutalmai gyakorlatilag ingyen megszerezhetőek lesznek, ugyanis az összes szárnyat a klasszikus kalandokhoz hasonlóan játékbeli pénzzel is megvásárolhatjuk. Ezzel kicsit visszatérhetünk a Naxxramasszal felépített alapokhoz, ami sokak kedvencévé vált az évek alatt.

Minden kiegészítőhöz jár majd Egyszemélyes Kaland, ami értékes pakkokat, sőt még több exkluzív jutalmat rejt magában. Az első 2019-es Adventure nevét egyelőre még nem tudni, azonban az biztos, hogy ha minden szárny kiütése után három új kiegészítős pakk üti a markunkat. Ha az összes szárnyat és ellenfelet két vállra fektettük Normal és Heroic módban is, akkor két egyedi hátlappal is gazdagodunk. Az utolsó ellenfél legyőzése után még egy Golden Classic pakkot is kapunk, amiben garantáltan nem negyven dustnyi érték lapul majd.

Ha megvesszük az összes szárnyat 2800 aranyért, az elsőt ingyen kapjuk, vagy 19,99 euróért / dollárért, azonnal megkapjuk Zayle, Shadow Cloakot arany változatban, a legújabb két manás Legendary lényt. Egy ellenfelet sem kell legyőzni ahhoz, hogy megszerezzük a különleges lapot, elég csak birtokolni a Solo Adventure összes szárnyát. De mit is tud Zayle? 

Ben Thompson, a Hearthstone kreatív igazgatója elárulta, hogy egy Whizbang, the Wonderfulhoz hasonló kártyát kapunk azzal a különbséggel, hogy "csak" öt egyedi deck recept közül választ a gép véletlen módon, ha beraktuk egy paklinkba Zayle-t. Mivel alapból arany Zayle, ezért a paklink összes lapja animálttá változik, amivel plusz élménnyel gazdagodhat minden játékos.

Egyelőre a Solo Adventure-ről nem sokat tudni, az biztos, hogy különböző mennyiségű tokeneket szerzünk a győzelmek után, amikből vásárolhatunk egyedi lényeket, amivel tovább erősíthetjük a paklinkat. Thompson szerint megpróbálták ötvözni a gyűjtögetős kártyajátékok kiegészítő paklijainak struktúráját és a fantasy football draftot. Az biztos, hogy ilyennel eddig nem találkozhattunk a Hearthstone-on belül!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!