Tekkz zsinórban idei hatodik nemzetközi FIFA 19 versenyét nyerte meg

Tekkz zsinórban idei hatodik nemzetközi FIFA 19 versenyét nyerte meg

Történjen bármi, jöjjön egy új patch vagy akár egy bug, nagyon úgy tűnik, hogy senki és semmi nem tudja megállítani a győzelemben TekKz-t!

Nem véletlen használják azt a jelzőt a fiatal britre, hogy GOAT. GREATEST OF ALL TIME. Az elmúlt időszakban bebizonyította, hogy nem igazán van nála jobb FIFA-s. Egymást követő kilenc alkalommal jutott elődöntőbe, ezekből hat versenyt be is húzott. Rajta kívül még senki sem volt képes hasonlóra, viszont a kritikusok még mindig azt mondják, hogy a VB-t meg kell nyernie, hogy azt mondhassuk, ő a világ legjobbja.

A szingapúri Champions Cup-on is hasonlóan megállíthatatlan volt. Az első körökben is szinte dominálta az összes mérkőzését:

  • 8-2 vs. OhNoAGoat
  • 4-1 vs. MarcusGomesFIFA
  • 6-4 vs. N8 Jaz
  • 6-3 vs. Sakul970611
  • 6-3 vs. SPQR Senna

A másik konzolról M10Ustun jutott be a kereszt-konzolos döntőbe, ahol először PlayStation4-en játszottak, ami M10Ustun-nak kedvezett. A játék menete nem volt a leggyorsabb, az első félidőben érdemi dolog nem történt. TekKz viszont a második félidőben szokásához híven húzott egy óriásit, 15 perc alatt három gólt vágott ellenfelének. Sok játékos ilyen esetben már elengedi a találkozót és a következő meccsre koncentrál, viszont M10Ustun nem így tett, hősiesen harcolt a végletekig, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis 3-2-re felzárkózott, ez pedig nagy löketet adhatott neki az Xbox-os mérkőzésre.

A második mérkőzésen a dán játékos egy óriási hibát követett el, ugyanis kapusával az ellenfél támadójának passzolt, TeKkz pedig nem arról híres, hogy ilyen helyzeteket kihagyna. M10Ustun reményei a comeback-re itt teljesen elszálltak, a brit játékos pedig egyre magabiztosabban játszott és a hármas sípszó előtt még két gólt is rúgott, ezzel megnyerve a szingapúri versenyt 6-2-es összesítéssel. Ez zsinórban a második olyan versenye, ahol ki sem kapott. 

A FIFA19 Global Series következő állomását majd áprilisban rendezik, ami egyben az utolsó FUT Champions Cup lesz. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!