Újra felfedeztek egy korábbi Tier 1 paklit: Miracle Rogue érkezik a Legend irányából

Újra felfedeztek egy korábbi Tier 1 paklit: Miracle Rogue érkezik a Legend irányából

Egy ikonikus pakli tért vissza a Hearthstone Standard metájába. Ez a Miracle Rogue!

Egy hónappal vagyunk az áprilisi rotáció előtt, ami egyúttal elhozza a 2019-es év első kiegészítőjét is. Mivel kicsit leült a rajongás a rankedezés iránt, hódíthatnak az off-meta paklik, amik közül a mai darab ismerős lehet a veteránok számára. Az egykoron szebb napokat megélt Miracle Rogue-ot húzta elő Kyouma és egy szép sorozattal mászott vele Legend 9-ig. Mutatjuk a Hearthstone egyik legikonikusabb pakliját, ami Valeera védjegyévé vált az évek során!

Kyouma's Legend #9 Miracle Rogue

Kód: AAECAaIHCLIC7QKvBL0ElwakB+f6AqCAAwu0Ac0DmwWIB90IhgmBwgLrwgLc0QLb4wKm7wIA

A pakli alapjai a Basic és Classic szettből táplálkoznak, ezért ameddig része lesz a Standardnak a Gadgetzan Auctioneer, addig lehet bízni abban, hogy a Miracle Rogue valamilyen változatban feltűnhet, legalább az off-meta deckek között. A Vilespine Slayer, Fal'dorei Strider és a Fire Fly igaz rotálnak majd áprilisban, de a Zilliax és a Myra's Unstable Element még velünk maradhat egészen 2020-ig, ezért csak abban kell javulnia a paklinak, hogy megfogja a korai szakaszban az agresszívabb paklikat és találjon megoldást a nagyobb lények ellen. Nem lesz könnyű egyik lényt sem pótolni, de a Blizzard remélhetőleg megszánja majd a Miracle rajongókat és nem hoz létre olyan metát, amiben nem tud majd érvényesülni a megfelelő lapok hiányában a pakli.

Gyakorlatilag semmi sem változott a korábbi változatok óta, továbbra is a Gadgetzanból kinyert értékek és a Fal'dorei Stirder megidézett pókjai mutatják az utat a győzelem felé. A lassú, Control / Combo deckek ellen eddig is jól muzsikált a pakli, az Aggro jelentette az igazi fejtörést. Mivel kevés az early lény és a leszedések is limitáltak, a Midrange Hunter, vagy az Odd Paladin könnyedén borsot törhet a Miracle Rogue orra alá. Mivel a ladder nagy része ezekből épül fel, inkább csak azokon a Rankokon érdemes pörgetni a pakli, ahonnan nem lehet visszaesni. Gyakoroljatok vele, próbálgassátok a kombókat, mert benne van a pakliban, hogy a következő metában újra visszatérhet régi pompájában a Miracle Rogue, ahogy azt tette már számos alkalommal.  Egyelőre még a legnagyobb jósok sem tudják előre, hogy mit hoz az április, jobb felkészülni minden eshetőségre.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!