A Hearthstone legrosszabb lapjai: néha

A Hearthstone legrosszabb lapjai: néha "túl jól" nerfel a Blizzard

A Hearthstone-ban rengeteg lap került a süllyesztőbe az évek során. Ezeket gyűjtöttük össze!

Sajnos a Hearthstone-ban nem minden a meta paklik és a broken kártyák körül forog. Vannak olyan lapok, amelyeket alapból elképesztően gyenge power levellel ruházott fel a Blizzard, vagy egyszerűen a túl jól sikerült gyengítéssel tették tönkre az egykor nagyszerűen teljesítő miniont. Az alábbi szubjektív listában nem szerepelnek fegyverek (kivéve kettőt, amiknél még egy szobanövény is hatásosabb), sem varázslatok, helyette számos olyan lénnyel találkozhattok, amiket lehet már csak a sokat látott és tapasztalt veteránok anekdotáiból ismerhettek

Warsong Commander

A Patron Warrior korszakban az egyik kulcskártyának számított Garrosh repertoárjában, utána jött a nerf és teljesen kiüresedett a funkciója. Mivel a Blizzard a Charge lapokat fokozatosan száműzi a Standardból érdemes lehetne átdolgozni a lapot, hogy a Rush lényekre izguljon.

Starving Buzzard

Az Unleash the Hounds + Starving Buzzard kombó őrületes volt a Hearthstone hőskorában, végül mindkét lap megkapta a gyengítést, de csak a Buzzard járt pórul. Drága és nagyon szituációs a képessége és sokkal jobb alternatívák vannak a laphúzásra már a játékban, mint a Master's Call.

Magma Rager

Mémnek indult és az is maradt. Mindenhol rossz ez a lap és hiába a Basic szett része, kötelező szerepelnie a listán.

Mini-Mage

Alapból a Spell Damage egy jó dolog, de négy manáért nem +1-et akarunk kapni, 1 életerős lénytől. Ezen nem javít, hogy Epic besorolást kapott a lény, ami még egy szöget jelent a koporsójába.

Moorabi

A Blizzard sok félresikerült próbálkozása közül kiemelkedik a Freeze Shaman koncepció. Katasztrófa volta az egész elképzelés, amiben a legrövidebbet a Legendary Moorabi húzta. Ingyen kaptam, azóta is porosodik a legalsó fiókban.

Tentacles for Arms

A Warriornak szüksége van erős fegyverekre, hogy a Hero Powerének hatékonyságát maximalizálni tudja. A Tentacles for Arms az "erős fegyver" jelzőtől olyan messze van, mint a Shaman attól, hogy Tier 1-2 paklija legyen a Standard metában áprilisig.

A lista folytatódik a következő oldalon!

Wicked Skeleton

Kellenek a tölteléklapok, amik főleg Arénában tudnak érvényesülni, de ez a négy manás borzalom még ott is teljesen haszontalan. Nem épül köré kombó, vagy deck, ezért nyugodtan törhető mindenki számára.

Duskfallen Aviana

A félresikerült Legendary lények sokadik felvonásában főszerepet kapott Duskfallen Aviana, ami katasztrofális képességgel bír. Mivel az ellenfél rakhat ki először valamit 0 manáért, azaz ingyen, semmi értelme játszani ezt a lapot.

Poisoned Blade

Alapból a Rogue Hero Power drága és miért akarnánk egy négy manáért 1/3-as fegyvert körönként két manával tuningolni. Tíz manáért kaptunk egy 4/3-as Epic weapont, amit bármikor összetörhet egy Ooze. Tiszta haszon, nem?

Master of Ceremonies

Nem az a baj, hogy három manáért kaptunk egy 4/2-t, hanem az, hogy ezt egy Epic kártyának álcázta a Blizzard. Mindenhol rossz és mindenhol felesleges. Dustnak viszont elég jó, amivel már többet ér, mint például a Wicked Skeleton.

Arcane Golem

Ismét egy erőteljes nerf utáni lapot láthatunk. Charge-os lényként prémiumnak számított az Aggro deckekben, ebben a formában azonban sehol sincs értelme játszani. A mana előny aranyat érhet a játékban, a mana hátrány gyakorlatilag egyenlő a vereséggel.

Backstreet Leper

Jó jó, csak Common kártyáról van szó, de mik ezek az értékek és mi ez a teljesen haszontalan képesség? Arénában a tempóról szól minden, ladderen meg sokkal értelmesebb mém OTK kombókat is össze lehet állítani, mint a Leperrel küszködni. 

Wilfred Fizzlebang

A végén itt az aduász, a játék talán legrosszabb Legendary lénye. RNG a köbön és csak nyolcadik körben ér valamit a képessége. Valaki, valamiből nagyon sokat szívott, amikor ezt a lapot kitalálta.

Szerintetek minek lenne még helye a listán?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!