Rekordsebességgel pattintotta fel a harmadik kiválóságjelet a Panhardra a magyar streamer!

Rekordsebességgel pattintotta fel a harmadik kiválóságjelet a Panhardra a magyar streamer!

Nemzetközileg is kimagasló teljesítmény az új kerekes járművel egy magyar játékostól!

A Panhard EBR 75 maraton alatt bárki ingyen megszerezhette az új prémium kerekes járművet, ha kellően elszánt volt. Időközben többen is kihúzták rá a harmadik kiválóságjelet, de közülük is kimagaslik egy feltörekvő magyar streamer, Tankelit01, aki kevesebb, mint száz csata alatt rápattintotta a harmadik karikát a Panhard ágyúcsövére.

Tankelit körülbelül 2.100 átlagsebzést és 1.300 assistot hozott, így csupán 93 csata kellett neki a kiválóságjel megszerzéséhez, -kerekes járművének pontos konfigurációját pedig a fenti képen láthatjátok. Érdemes kiemelni, hogy a felszerelések között megtalálható egy fejlesztett optika is, amivel egy kis extra látótávolságot nyerve kompenzálhatta az EBR 75 pocsék alap látótávját.

Nézd meg Tankelit [ENG/HUN] EBR 75 + 53TP gunmark húzás II !yt című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Ehhez a kiváló teljesítményhez csak gratulálni tudunk, és reméljük, hogy a közeljövőben még számos kimagasló teljesítményt láthatunk a magyar közösségtől!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.