CS:GO egy kezdő szemével - 3 pálya, mely ideális kezdőknek tanulni és gyakorolni

CS:GO egy kezdő szemével - 3 pálya, mely ideális kezdőknek tanulni és gyakorolni

Mint minden FPS játékban, itt is a pályákat kell először kiismerni és betanulni fejből.

Sok évnyi LOL-os múlttal úgy döntöttem, hogy teszek egy próbát a CS:GO-val, amit leginkább talán barátaim MM rangja bánt. Persze minden új volt a játékban, teljesen 0 óráról kezdtem neki. Az első amit megtanítottak nekem, hogy minél hamarabb és minél pontosabban ismerjem meg a pályákat. Íme tehát három, melyek szerintem minden kezdő számára ajánlottak!

CACHE

Ami rögtön feltűnt Cache-el kapcsolatban, hogy egyszerű útvonallal rendelkező pálya, de egyben remekül keríthető is szinte minden oldalról. Nagyon egyszerű megjegyezni a pálya részleteit, illetve kiismerni az idő fontos szerepét, hogy mégis mennyi idő alatt bukkanhat fel az ellenfél egy-egy adott területen. Kezdő játékosoknak teljesen tökéletes arra, hogy itt kiismerjék a játék alapjait, mielőtt belekezdenek a nehezebb pályákba. A pályán megtalálható nyílt terepeknek és szűk folyosóknak köszönhetően pedig közeli és hosszútávú lövéseinket is tökéletesen tudjuk fejleszteni.DUST II

Természetesen Dust II nem maradhatott ki a sorból, nem csak azért, mert az egyik legnépszerűbb pálya a játékban, főleg az orosz barátainknál, hanem azért is, mert mindkét lerakóhoz három irányból közelíthetünk. Mind egyedül, mind csapatban tökéletes pálya a gyakorlásra, de természetesen a szórakozás inkább a barátokkal együtt garantált. A pályának még előnye, hogy olyan egyenletesen és szinte már precízen van elrendezve, hogy egyik csapat sem tud kéretlen előnyhöz jutni a pályán található dolgok elrendezése végett. Egyedül B lerakó visszafoglalását tapasztaltam meg nehéznek.

MIRAGE

Akárcsak a Cache, a Mirage szintén egy három, fő útvonallal rendelkező pálya, így itt is nagyon könnyedén lehet stratégiákat tanulni. Nagyon fontos minden pályán, hogy ismerjük a map controlt, és talán még itt a legnagyobb az előny, ha a támadók gyorsan és eredményesen el tudják foglalni közepet. A CT-k viszont számtalan pozíciót találhatnak maguknak, ahonnan remekül meg tudják állítani az esetleg túl agresszívan támadó Terroristákat. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!