Porold le a legnagyobb tűzokádókat: Dragon Hunter bemutató

Egész jól teljesít a mostani Standard Hearthstone metában a Dragon Hunter. Ha szeretitek a sárkányos paklikat, ne keresgéljetek tovább!

Mindenkinek vannak olyan lapjai, kombói, szinergiái, amiket szívesen pakol bele mindenféle pakliba, nem törődve azzal, hogy lehet nem egy Tier 1 deck lesz a végeredmény. A Dragon fajba tartozó lapok pont egy ilyen stílust képviselnek a Hearthstone-on belül, ezúttal Rexxar próbálta megszelídíteni a hatalmas lángköpő fenevadakat. Ez a Dragon Hunter!

RagingAlphaWalrus's Dragon Hunter

Kód: AAECAR8KkwSvBMUE8gXCBtPFAobTAtbsAoDzAqCAAwqNAZcI68ICysMCyccC080C4eMCifEC7IkD6JQDAA==

Van egy általános kép a Hunter paklikról, amivel ez a változat teljesen szembemegy. Itt nem az a cél, hogy minél gyorsabban megöljük az ellenfelet és kihasználjuk a Steady Shotot és a rengeteg arcra is húzható sebzést, hanem a board megszerzésére és megtartására kell törekedni, majd az egyre nagyobb sárkányokkal megtörhetjük az ellenséget. Nagyon drága és nagyon off-meta a Dragon Hunter, de pont arra jó, hogy a korábban kinyitott, vagy legyártott lapokat leporolhassuk és kicsit szórakozzunk vele Standardban.

Az Emeriss, Deathwing és Alexstrasza eddig nem nagyon szerepelt egy decken belül, de erre is jó ez a verzió, hogy megnézzük képes-e felégetni maga körül mindent a sárkánytrió. Természetesen itt is megtalálhatjuk a legfontosabb Hunter lapokat, mint a Candleshot, Tracking, a nerfelt, de még mindig kiváló Hunter's Mark, vagy a Deathrattle változat kulcskártyája a Houndmaster Shaw. A sárkányszinergia érdekében kötelező a Primordial Drake és a Dragonmaw Scorchert pörgetni, mivel a területi sebzés mindig jól jön, sőt az egycélpontos leszedésben sem szenved hiányt a pakli a Crowd Roasternek és Scalewormnek köszönhetően.

Ameddig Deathstalker Rexxar létezni fog a Standardban, addig lehet próbálkozni a lassabb Hunter verziókkal, ettől függetlenül még mindig az Aggro / Midrange változatok a dominánsak ebben a formátumban is és valószínű a jövőben is ezekkel találkozhatunk majd a leggyakrabban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!