Ki kaphatja el CheeseHeadet: az üldözők rangadóival folytatódnak a küzdelmek

Ki kaphatja el CheeseHeadet: az üldözők rangadóival folytatódnak a küzdelmek

Hatalmas rangadókkal folytatódik az MNEB K&H Hearthstone bajnoksága. Mutatjuk az összes paklit a nyolcadik hétről!

Három mérkőzésnap van hátra a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság K&H Hearthstone versenyének alapszakaszából. A múlt héten parádésan játszó CheeseHead két meccsel, azaz hat ponttal meglépett közvetlen üldözői elől, így kényelmes pozícióban várhatja az összecsapásokat. Hulkeinstein vezetésével az üldözőbolynak maximálisat kell nyújtania, ha nem akarják, hogy a One Piece eSports játékosa húzza be az alapszakaszt. Hatalmas rangadókkal folytatódik az MNEB, ne hagyjátok ki a mai napot sem!

19:00 - exigo vs. Hulkeinstein

A második az ötödikkel csap össze, ami garancia a nagyszerű játékokra és a kiváló meglátásokra. Exigo végig az élmezőnyben harcolt az MNEB küzdelmei során, amíg Hulkeinsteinnek kellett egy kis idő, hogy belerázódjon a heti négy meccses formátumba. Az elmúlt héten kisebb zavar támadt a sorok között a LvL Up háza táján, ezt Hulkeinstein is megérezte, de ez nem jelenti azt, hogy ne küzdene minden erejével azon, hogy a top 2-ben zárja az alapszakaszt.

exigo paklijai

Hulkeinstein paklijai

21:00 - Huby vs. PenhaDani

Rush Warrior nélkül próbálkozhat Huby, az elmúlt hetekben nagyszerű teljesítményt mutató PenhaDanival szemben. Hatalmas hajrába kezdett a tavalyi év legeredményesebb magyar versenyjátékosa, de Hubyt nagyon nehéz kibillenteni a stabil formájából. Gyakorlatilag az első hét óta a top 3-ban találkozhatunk a Team Plague játékosának nevével, ami nem a véletlen műve.

Huby paklijai

PenhaDani paklijai

Az elmúlt héthez képest jelentős változások történtek a legjobb paklik között, ugyanis a Beast Hunter visszaesett az Odd Control Warrior szintjére. Helyette a Deathrattle változatot preferálják egyre többen, ami érthető a rengeteg Warriort felsorakoztató mezőnyben. A Rogue, Mage, Druid továbbra is kullog a mezőny végén, továbbá csatlakozott a csapathoz a Warlock is, ami nem igazán találja a helyét az MNEB metájában. Utolsóként szegény Shaman még mindig nem alkalmas arra, hogy versenypaklit lehessen hozzá készíteni a Last Hero Standing formátumban.

Az elmúlt héten a Secret Hunter volt a különleges fogás, ezúttal a Token Druid tűnt fel egy példányban. Az elkövető ezúttal is CheeseHead, aki szeret váratlanokat húzni pakliválasztás terén is. Bullbence is bevállalta egy érdekességet, a Big Rogue első alkalommal teszi tiszteletét az MNEB-en!

Az összes játékos decklistáját itt találjátok meg!

A következő oldalon a kártyások meglátásait és elvárásait olvashatjátok, továbbá mutatjuk a mai párosításokat és a tabellát!

 

 

 

 

Csatlakozzatok 19:00-tól a közvetítéshez az E1TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!