A források szerint most már biztosan karrigannel, frozennel és woxic-kal folytatja a Mousesports

A források szerint most már biztosan karrigannel, frozennel és woxic-kal folytatja a Mousesports

Egy orosz ex-játékos kotyogta el a már biztosnak vehető híresztelést.

Körülbelül egy héttel ezelőtt olvashattátok nálunk is, hogy egy igen vad pletyka terjeng a CS:GO profi közösségben, miszerint teljesen átalakítják a Mousesports csapatát. Jelenleg Oskar, SuNny és Ropz tagja a csapatnak, de a források szerint három játékos érkezne, név szerint: Karrigan, Woxic és Frozen.

Top csapatok körül persze hallhattunk már hihetetlen pletykákat, azóta pedig semmi új információ nem érkezett volna, ha egy orosz CS:GO-s személyiség nem dönt úgy, hogy meggondolatlanul kiír valamit a VK-ra, ami az orosz Facebooknak felel meg:

"Mouz, légyszíves jelentsétek már be az új csapatot, ahogy csak tudjátok. Most már szeretném kirakni az interjúmat Karrigannel. Ha valaki nem tudná a Mouz ötöse a következő lesz: chrisJ, karrigan, woxic, frozen, ropz! Állításuk szerint arra várnak, hogy SuNny végre Amerikában legyen a C9-nél."

Hirtelen annyi infót árasztott ránk Overdrive, hogy sokaknak már nem is lehet ismerős az orosz játékos neve. Pedig egy igazán nagy személyiségnek számít a CIS közösségben, hiszen multimilliomos, egy prágai versenyre pedig csak azért bérelt fel maga mellé négy profi játékost, hogy megnyerhessék a LAN-t. A Nostalgie néven induló csapatban természetesen ő, TaZ, Snax, KennyS és apEX volt. A döntőben végül az akkor Na'Vi-val találkoztak, akit könnyedén elvertek.

Visszatérve viszont a fenti információ hullámra, ha hihetünk neki, akkor ChrisJ visszatér a Mouz-ba, míg SuNny a C9-ben folytatja pályafutását. Oskar helyzetéről semmit nem tudunk, de vagy cserepadra küldik, vagy már érte is bejelentkezett egy csapat. A hivatalos bejelentésig természetesen semmit sem szabad készpénznek venni, de a nagy e-sport újságírókon kívül neki hihetünk leginkább abban, hogy interjút készített karrigannel, mivel elképesztő kapcsolatai vannak a profik között, részben tehetős vagyonának köszönhetően.

Kíváncsian várjuk, hogy végül mi lesz a történet vége, de a Mouz elméleti ötöse nagyon ütősen hangzik.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!