kolorral és Gabessonnal kezdi újra a Budapest Five

kolorral és Gabessonnal kezdi újra a Budapest Five

Az új felállás a Revolte magjából tevődik össze, de vannak köztük igazán izgalmas igazolások is!

Alig egy hónapja engedte el Counter-Strike csapatát a BudapestFive, és most új játékosokat igazoltak! A szervezet azzal tört be a piacra, hogy foglalkoztatást, fizetést ígért játékosainak, ami elengedhetetlen a profivá válás rögös útján. Azzal lehetett számolni, hogy az a cég amely ilyen ambíciókkal lépett be az e-sportba, nem fogja egy könnyen feladni a keresést. Végül a jelenleg is MNEB tabella elsőt, a Revolte csapatmagját karolták fel. Az ismerős nevek mellett van néhány igazán nagy meglepetés is!

Málovics "gabesson" Gábor
Bana "Barcode" Kevin
Domoszlay "kolor" Ádám
Atif "gejmzilla" Mustafa
Hegedüs "SHIFTZZZ" Armand

Az egyik legnagyobb igazolás egyértelműen kolor, aki még a Vexedet is feladja, hogy "hazatérhessen". Ekképp nyilatkozott nekünk a váltásról:

A Vexedben voltak nézeteltérések azzal kapcsolatban, hogy miként is kellene készülünk, merre vegyük az irányt csapatként. Szerintem rossz úton jártunk, nem fejlődtünk semmit csapatként, és ezáltal kilátástalannak tartottam az egészet.

Úgy gondolom, hogy Barcode, gabesson, és én is átmentünk azon a személyiség fejlődésen, amin kellett, sokkal jobb a hozzáállásunk a dolgokkal kapcsolatban. Hármunk mellé jön gejzmilla, akinek az irányításával nagyon meg voltam elégedve az MNEB meccsek alatt. Nem éreztem, hogy a Vexedben lenne jövőm. A Budapest Five-ról, mint szervezetről egyelőre csak jót tudok mondani, semmi mást. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy szerencsésen alakultak a dolgok!

Nem csak kolornak, de egy olyan veteránnak is nagy lehetőség ez a visszatéréshez, mint gabesson, aki kissé csöndes volt az utóbbi időben, és nem véletlenül.

Tehát.... pár hónapja kezdődött, nem találtam megfelelő ötöst, igazából négyest se. Sebibandival még láttam volna potenciált a dologban, de ő nem hagyta ott anno a csapatát értünk, amit meg tudok érteni, nem tudtunk biztosat ígérni neki. Szóval gejmivel és barcode-al tengődtünk. MNEB-et toltuk mixszel, de semmit nem gyakoroltunk, gejmi játszott egyénileg csak igazából. Ő próbálkozott külföldi lineupokkal, amikkel egész szépen szerepeltek kvalikon, ebből nem tudom miért nem lett semmi.

Azt hiszem a szép MNEB-es szereplésnek köszönhető, na meg Bejjának és Lejlának, és persze az előző BP5 lineupnak, illetve a kolorral való jó viszonynak, hogy ez létrejött. Úgy érzem, hogy most lesz miért küzdeni.

Mi lesz így a tanítással, az írással?

Az biztos, hogy valamit fel kell adnom, nem is az idő miatt, inkább az energia hiánya miatt. A Honvédos karrieremet fogom leépíteni, az jóval kimerítőbb, mint amit az esport1.hu-nál csinálok. Az helyhez és időhöz van kötve, illetve nagyon oda kell figyelni.

Az új csapatban szemet szúrhat egy viszonylag ismeretlen név. Se Fleav, se Bodito? Miért pont SHIFTZZZ?

Nagyon sok emberrel játszottunk és senkit nem találtunk megfelelőnek, ezért adunk esélyt valami újnak. Ő nem fix tag, de megkapja az esélyt, sok munkát kell beletolnia. Főként hozzáállásbeli problémák voltak. Nagyon fontos a csapatszemlélet. Mindenkinek van egy feladata, és az 5 feladatból lesz egy egész, ami együtt lesz egy hatékony rendszer. Ha valaki hibádzik, az nagyon sokat gyengít az adott rendszeren, nem csak 20%-ot, amit egy player tesz ki. Sokszor ez kívülről nem látszik egy laikus számára. Normális, hogy ez sokak számára egy érthetetlen döntés.

De vajon kolor nem fogja megbánni ezt a döntését? Láthatóan motiváltnak és reménytelinek tűnik a nyilatkozata.

Ez az utolsó esély a részemről a jelenlegi magyar CS generáció felé, szóval reméljük, hogy jól fog elsülni ez az év!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!