Token Druiddal száguld a Legenden belül CheeseHead: mutatjuk a régi-új paklit

Token Druiddal száguld a Legenden belül CheeseHead: mutatjuk a régi-új paklit

A meglepetés erejével csapott le CheeseHead a Token Druiddal. Mutatjuk az off-meta Hearhstone paklit!

Voltak olyan idők a Hearthstone-on belül, mikor a Token Druid még a legjobbak közé tartozott. Ezek a napok, hetek, hónapok már véget értek, de ez nem jelenti azt, hogy temetni kéne Malfurion talán leggyorsabb változatát. A One Piece eSports játékosa, az MNEB éllovasa, CheeseHead elővette a decket és rendesen odacsapott az ellenfeleknek Legenden belül. Mutatjuk a paklit, amikhez maga CheeseHead is hozzáfűzött néhány jó tanácsot!

CheeseHead's Legend Token Druid

Kód: AAECAZICBP4BxAaU0gKZ0wINQF/9AvcD5gWFCKDNAofOApjSAp7SAtvTAoTmAtfvAgA=

A mindenféle OTK kombót hanyagoló, viszonylag olcsó Midrange pakli kifejezetten jó lehet a mostani ínséges időszakban, amikor mindenki a Togwaggle és Maly változatokra számít. CheeseHead nem csak a ladderen vetette be ezt a decket, de versenykörülmények között is tesztelte, méghozzá kiváló eredménnyel. Ha szeretnétek megpörgetni a fenti változatot fogadjátok meg a jó tanácsokat, Magyarország top kártyásától:

"Igazából a legjobb benne, hogy nem számítanak rá az ellenfelek, és nem tartanak aoe-t kezdőkézben, úgyhogy control ellen jó tartani a Wispeket (Wispering Woods) és buffolni őket. Aggro ellen megpróbálsz takarítani early game-ben, és nyerni egy plague+soul (Spreading Plague + Soul of the Forest) után. Ha sok a nagy taunt, akkor lehet beletenni Naturalize-t, de Hunter ellen nem jó, azért nem játszom."

Mielőtt belevágnátok a meccsekbe érdemes felmérni az erőviszonyokat. Mivel a Priestnek ott van a Psychic Scream, a Warlocknak meg a Deflie, fel kell készülni arra, hogy ezekben a matchupokban nem ti lesztek előnyben. Ettől függetlenül a rengeteg Token és a számos buff kiválóan alkalmas arra, hogy megbüntesse az óvatlan ellenfeleket, akiknek biztos, hogy kiül a csodálkozás az arcára, amikor egy off-meta rettenet néhány ártatlannak tűnő lénnyel beüti a végzetes sebzést.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!