ScreaM-mel és smooyaval kezdene új csapatot a TSM

A csapat tagja lenne Ex6tenZ és HS is.

Szűk két napja terjengenek azok a pletykák, miszerint a jelenleg Uruguay név alatt tevékenykedő európai ötöst az –korábban Astralis dán ötösével is rendelkező– amerikai TSM szervezete karolná fel.

A teljes felállás azonban eléggé megkérdőjelezhető, hiszen az biztos, hogy a tavaly év végén G2 csapatából kiváló belga irányító, és honfitársa ScreaM is ott lesz. Február 22-én érkeztek meg az első hírek arról, hogy megalakul ez az új mix csapat, hiszen a két belga mellé csatlakozott a svéd Hampus-draken duó, ötödikként pedig az észt HS érkezett.

Draken viszont most ki fog esni egy ideig, hiszen a svéd fiatal ismét szerepet kapott a Ninjas in Pyjamas ötösében, hiszen dennis fáradtságra hivatkozva szeretné szüneteltetni a játékot, mivel a sok verseny megterhelő volt számára, ebben pedig nem lesz hiánya a NiP-nek a jövőben sem.

A svéd helyére érkezhet a brit smooya, aki jelenleg még a BiG Clan tagja, így őt ha szeretné magának Ex6TenZ és csapata, akkor bizony ki kell vásárolnia magának.

Érdekesség még az is, hogy a ScreaM-Ex6TenZ-HS-draken négyes tegnap pályára lépett, Hampus helyén viszont a szintén csapat nélküli disco doplan játszott, akivel közösen legyőzték a katowicei IEM Major döntő finn résztvevőjét egy BO1 összecsapásban Inferno-n 16-9-re, az ESEA MDL 30-ik szezonjában, mely az ESL Pro Leauge előszobájának is nevezhető.

Érdemes megemlíteni, hogy ScreaM az EnVyUs-os fiaskó óta nem játszott komolyabb szervezet zászlaja alatt, leginkább mix csapatokban tengődött szponzorok nélkül, így neki egészen biztosan kapóra jönne egy ilyen szervezet segítsége. Ahogyan smooya-nak is, hisz remekül játszott a BiG-ben, de a környezetet miatt nem maradhatott tovább.

Hampus egyébként ugyancsak elhagyta a csapatot, hogy egy teljesen svéd ötössel próbálkozzon, így smooya-val együtt is csak négyen vannak, de lehet, hogy a mousesports jelenlegi vagy ex-játékosaiból is összetudnak szedni valakit, ezzel pedig megalakulna a harmadik európai all-star mix csapat:

Adil "ScreaM" Benrlitom
Kevin "Ex6TenZ" Droolans
Kevin "HS" Tarn
Owen "smooya" Butterfield

Christian "chrille" Lindberg (edző)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!