Így készült a Hearthstone arca, Harth Stonebrew - Videó

Így készült a Hearthstone arca, Harth Stonebrew - Videó

A karakter szinkronszínésze a Hearthstone ötödik születésnapja alkalmából ült kamera elé, hogy megosszon néhány információt kedvenc kocsmárosunkról. 

Néhány nappal ezelőtt ünnepelte ötödik születésnapját a Hearthstone és a Blizzard elárulta, hogy Harth Stonebrew már több mint 100 millió főt köszöntött a játékban. Az ünnepély kapcsán körbejártuk és bemutattuk nektek, milyen változásokat is eszközöltek a fejlesztők az elmúlt évek során, ha esetleg lemaradtatok volna, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

Boldog ötödik születésnapot Hearthstone!

2014. március 11-én bejelentette a Blizzard, hogy elindítják az 1.0-s Hearthstone: Heroes of Warcraft játékot, ami megreformálta az online gyűjtögetős kártyajátékok világát. A Blizzard egyik legsikeresebb címe azóta átlépte a 100 milliós regisztrációt, ezzel bebiztosította a vezető helyét ebben a stílusban.

A szülinap apropóján a fejlesztők interjút is adtak a Forbes magazinnak, ahol felmerült a kedves kocsmáros eredettörténete is, melyről Ben Thompson és Sam Didler az alábbiakat nyilatkozta. 

"A csapat úgy érezte, szükségünk van egy szóvivőre, aki a játék nevében beszél és mondhatni benne él. Az ötlettel Sammyhez, vagyis Sam Didlerhez mentünk és azt kérdeztük - Hé haver, milyen lenne szerinted egy karakter, aki a Hearthstone egészét képviseli, ha megvan, le tudnád rajzolni nekünk? Sammy pedig egy törpével jött vissza, akit azonnal megszerettünk. Ezt követően további koncepciós rajzok készültek a karakter személyiségének kiterjesztése érdekében, végül pedig eljutottunk odáig, hogy Harth egy asztalnál ült a Hearthstone minden elemével együtt. Mindemellett feltűnt egy nem várt karakter is a rajzon, a fehér patkány, akit igazából nem kértünk. Rákérdezésünkkor Sammy azt válaszolta, hogy - Ő itt Sarge, Harth háziállata aki szintén nagyon kedves az érkező játékosokkal - így született tehát mindenki kedvenc kocsmárosa. "


Harth Stonebrew szinkronhangjával, az amerikai Terrance Stonenal pedig egy videót is forgatott a Blizzard, amiben a színész beavatta a közönséget olyan kulisszatitkokba, miként kelti életre a karaktert. Gondoltátok volna például, hogy a kedves kocsmáros személyisége Stone sajátján és nagymamájáén alapszik? A további érdekességeket a videóban tekinthetitek meg, jó szórakozást!

Titeket érdekelnének egyébként további kulisszatitkok a Hearthstoneról? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!