Utolsó előtti nap következik: a rájátszásért harcolnak az alsóházi rangadókon

Utolsó előtti nap következik: a rájátszásért harcolnak az alsóházi rangadókon

A rájátszást érő helyekért megy a csata a mai nap közvetített mérkőzésein. Ne maradjatok le róla!

Utolsó előtti meccsnapjához ért a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság K&H Hearthstone alapszakasza, ez azt jelenti, hogy ma rengeteg kérdés megválaszolásra kerülhet. A felsőházban hatalmas a tolongás a biztos offline döntőt érő pozíciókért, de ne feledkezzünk meg a tabella alsó részéről sem, ahol a playoffot érő 8-9-10. hely lebeghet a kártyások szeme előtt. Nézzük meg mire számíthattok este, ha az E1TV Hearthstone Twitch csatornájára kattintotok!

19:00 - TrawnAdmiral vs. Robág

Kötelező a győzelem mindkét játékosnak, de a LvL Up játékosa várja kedvezőtlenebb pozícióból a mai meccset. Hat pontra van a továbbjutást érő 10. helytől Robág, ezért egyetlen hiba is végzetes lehet a számára. TrawnAdmiral nagyon stabil teljesítményt nyújtott az eddigi mérkőzések alatt, ezért minden esélye megvan arra, hogy akár már a mai nap bebiztosítsa a helyét a playoffban.

TrawnAdmiral paklijai

Robág paklijai

21:00 - Wuncler vs. Diaz

A LvL Up és a One Piece játékosa is a dobogó környékén játszott hétről hétre, azonban kisebb gödörbe kerültek mindketten és hirtelen a középmezőnyben találták magukat. Mivel nagyon közel vannak egymáshoz a játékosok a nyolcadik helytől lefelé, nem garancia, hogy ennek a meccsnek a vesztese ott lesz majd a rájátszásban. Izgalmas rangadóra számíthatunk, az osztályozó kupa harmadik és negyedik helyezettjének főszereplésével!

Wuncler paklijai

Diaz paklijai

CheeseHead már biztosan ott lesz a nagydöntőben és egyelőre Hulkeinsteinnek is nagyon jók az esélye, hogy egyből bekerüljön a legjobb négy közé, akik offline vívhatják meg a végső csatát. PehanDaninak és Hubynak reális esélye van megakadályoznia ebben a tervben Hulkeinsteint, RangoB és exigo abban bízhat, hogy ők nem, a többiek azonban minél többször botlanak előttük.

Szurkoljátok ki kedvenceiteknek a győzelmeket és ezzel a továbbjutást, csatlakozzatok a közvetítéshez 19:00-tól az E1TV Hearthstone Twitch csatornáján!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!