Alvó szörnyetegek: felébresztheti őket a rotáció?

Alvó szörnyetegek: felébresztheti őket a rotáció?

A Hearthstone rotációja néhány lapot felébreszthet téli álmából. Milyen kártyák kerülhetnek be a metába?

Folyamatosan érkeznek a teaserek, de még semmi konkrétumot nem tudunk arról, hogy mi lesz a 2019-es esztendő első kiegészítője. Ami garantált, hogy 135 új lapot hoznak majd be a Standard metába, amik felkavarhatják az állóvizet. Megtippelni, hogy melyik lap veszít és melyik nyer a legnagyobbat a rotációval és az új kieg érkezésével szinte lehetetlen feladat, de az biztos, hogy néhány lapban ott rejtőzik a potenciál, hogy végre beérjen és megkezdje hódítását. Következnek a hibernált bestiák, amelyek elszabadulhatnak áprilistól!

Floop's Glorious Floop

A manával való játék, azaz tulajdonképpen csalás, a Druid egyik fő fegyvere a Hearthstone-on belüli harcokban. Ebben hatalmas segítség lehet majd a Floop's Glorious Gloop, mivel a Twig the World Tree kikerül a Standardból. Versenyeken néha előkerül a Floop manapság is, de sosem nőtt fel a hatalmas hype-hoz, amivel várták a játékosok a Boomsday megjelenésekor.

Luna's Pocket Galaxy

A Floop után még egy Legendary spellnek van helye a felsorolásban, mivel a Luna's képessége egyszerűen őrületes. A probléma, hogy nem lehet meggyorsítani a folyamatot, ami a kezünkbe tenné a lapot és ezért "win more" kártyaként tartjuk számon. Hatalmas OTK potenciál rejtőzik a zsebgalaxisban kérdés, hogy kap-e olyan lapokat a Mage, amivel meg tudja lovagolni ezeket a hullámokat.

Electra Stormsurge + Zentimo + Krag'wa the Frog

Három nagyszerű képesség, három erős lap, csak egy a baj, hogy a Shaman egyszerűen használhatatlan Standardban. Ha legalább egy pakli lesz, amivel lehet érvényesülni, akkor mérget vehetünk arra, hogy a fenti hármasból benne lesz legalább az egyikük. De hol marad a Shudderwock a listáról?

Da Undatakah

A végtelenített taunt, vagy Val'anyr buff ezerből egyszer jön csak össze, ezért sem játszottak Undatakahval kompetitív szinten. A Silence és a transform effektek megölik a lapot, de ha esetleg lesz valami greedy Deathrattle pakli, abban szívesen látnánk viszont az előzetesen egyik legmagasabbra értékelt Rastakhan's kártyát.

Crystallizer

Szinte garantált, hogy láthatjuk majd a Crystallizert felemelkedni, mivel a másik 1 mana 1/3-as drop, a Dire Mole, átkerül Wildba. Túl jó a három életes test az első körökben, ezért már most is szükség volt a Crystallizer erejére, például az Odd Rogue-ban.

Thunderhead

Korrekt statok és egy elképesztően hasznos képesség. Ha végre működne az Overload Shaman, akkor a Thunderhead kötelező craft lenne mindenki számára, de addig egy arénalapként beszélhetünk csak róla. Kéne már egy jó Shaman deck, mert jelenleg 8 hősből áll a Standard, ami nem tesz jót a játéknak.

Főleg a Legendarykre hegyeztük ki listát, de a Rare és Common lapok között is vannak olyanok, amik már alig várják a rotációt. (Coppertail Imposter, Belligerent Gnome, Upgreadable Framebot és a többi...)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!