A közösség megkapta, amit kért: tényleg visszaállítják a ranked eredményeket

A közösség megkapta, amit kért: tényleg visszaállítják a ranked eredményeket

League of Legends: Riot SapMagic számolt be végül a döntésről, amit bizonyára sokáig rágtak.

2019. Elindult a rangsorolt szezon, egyes régiókban egy "kis" újítással, ahol pozíciókra bontották a rangokat, illetve mindenhol bevezettek két új divíziót, az Iront és a Grandmastert. Ezzel szerette volna megreformálni a rangsorolt élményeket a Riot Games, de sajnos az elképzelés csúfosan megbukott. Talán még sosem volt ilyen szintű elégedetlenség a ranked és a matchmaking rendszert illetően. Nem kellett sok idő, hogy az emberek kifejezzék nem tetszésüket, illetve egyre többet jutottak arra pontra, hogy inkább egy újraindítást szeretnének. A pozíciós rangosolt megoldást alig pár napja kaszálta el végleg a Riot Games, erről alábbi cikkünkben olvashattok bővebben, most pedig a rangokkal is kezdenek valamit.

Úgy tűnik, hogy a rengeteg panaszkodás meghozta eredményét és a Riot a fentebbi döntése után ebben a témában is lép. A részletekről Riot SapMagic számolt be Twitteren.

Egy szó, mint száz, valóban lesz visszaállítás, de csak a tweetben említett szinteken. Ez egyrészről jó, mivel a legnagyobb gondok tényleg ezeken a szinteken voltak, másrészről viszont egy kissé szomorú, hogy ezzel csak a játékosbázis egy nagyon kis százalékát segítették ki.

Valahol persze érthető a döntés, alacsonyabb szinteken ténylegesen nehéz lenne ilyen módon igazságot tenni, sokkal nagyobb a szóródás pozitív és negatív irányba is. Reménykedjünk, hogy a matchmaking rendszert tényleg rendbe szedték és pár héten belül helyrebillen már magától is a rendszer minden elon.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!