Felejtsétek el a Rise of Shadows-t, mert itt a Dragon Paladin egyenesen Legendből

Felejtsétek el a Rise of Shadows-t, mert itt a Dragon Paladin egyenesen Legendből

Mindenki várja a Hearthstone legújabb kiegészítőjét, de ne feledkezzünk el róla, hogy addig még hetek vannak hátra. Inkább pörgessétek meg a Dragon Paladint!

Április 9-én felfrissülhet a Hearthstone és végre kiszabadulhat a béklyókból, amikben a Genn és Baku meta tartotta. Addig azonban még várni kell néhány hetet és az élet nem ált meg. Ugyanúgy lehet próbálkozni az off-meta paklikkal, ha szeretnétek izgalmat csempészni a farmolásba és a ladderezésbe. Mutatunk egy nagyszerű paklit, ez a Dragon Paladin!

Tar's Legend Dragon Paladin

Kód: AAECAZ8FBMgDogm5wQK36QIN3APPBu4Gg8cCx8sCyssC48sCydMCifECuPIC3oID6IkD6JQDAA==

Kicsit identitászavarban szenved a deck, mert nehéz eldönteni, hogy mi célt szolgál például a Crowd Roaster, vagy az Ysera. A többi lap kiválóan illeszkedik abba a képbe, amit elképzelünk egy ideális Tempo / Midrange változatról. Vannak minőségi 1-2-3 dropok, vannak jó fegyverek, leszedések, amik utána fenyegetésként is szolgálnak és rengeteg sárkány, ami a szinergia miatt kötelező a pakliba. A Cathedral Gargoyle meccseket dönthet el, ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a kezdőkézben tudhassuk a Dragon verziókban nagyszerűen teljesítő, két manás lényt. Tartani kell továbbá a Righteous Protectort, sőt a Nightmare Amalgamot sem szükséges eldobni, mert ez az egyetlen három manás lény a deckben.

Mivel szerepelnek nagyobb lények is a deckben, sőt a Bone Drake-ből is szert tehetünk néhány nagyobb Dragonra, akkor sem kell kétségbe esni, ha elhúzódna a mérkőzés. Amiben szenved a pakli az egyértelműen a laphúzás. Egyetlen lap sem képes arra, hogy megpörgesse a paklinkat, ezért gyakran előfordulhat, hogy csak a topdeckekben bízhatunk.

A Rise of Shadows hype eluralkodott a játékosokon és sokan már csak azt várják, hogy mikor rotálnak végre a Deathknightok és kerül át Hall of Fame-be a Baku és Genn. Ezzel nincs is semmi baj, de akik még szeretnének utoljára a már jól ismert és megszokott Standard formátumban játszani, azoknak érdemes a feni paklival kísérletezni, mert ezt a változatot nem nagyon láthattuk az elmúlt hónapokban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!