Maratoni csatákat hozott a tegnapi nap: nem dőlt még el semmi

Parádés 3-2-k születtek a tegnapi mérkőzéseken. Összefoglaltuk az MNEB utolsó előtti meccsnapját!

A dobogós helyekért és a rájátszás bebiztosításért is hatalmas küzdelmek zajlottak a tegnapi meccsnapon, ami egyben az MNEB K&H Hearthstone bajnokságának utolsó előtti alapszakasz napja is volt egyben. Összefoglaltuk a maratoni csatákat és megmutatjuk, hogy kinek van még esélye odaérni a legjobb helyekre!

Robág vs. TrawnAdmiral

Mindkét játékosnak kötelező volt a győzelem, ugyanis Robágnak jelentős hátrányt kellett ledolgoznia ahhoz, hogy odaérjen a még továbbjutást érő tizedik helyre. TrawnAdmiral nem engedhette meg magának, hogy felzárkózzanak rá és nagyon helyesen kiszórta Robág Clone Priestjét, amíg tőle a Beast Huntert tiltották ki. Az első meccseken megmutatta TrawnAdmiral, hogy mekkora erő lakozik a Cube Warlockban, de a tech kártyák ellen mit sem ér a jó húzás. A Control Warrior megállította Gul'dant és utána a Control Priest ellen is nagyszerűen muzsikált a nagyon lassú Odd deck. Robág és TrawnAdmiral is lassan játszotta meg a köröket, mivel minden ellenlépést körbe akartak játszani. Ezért is tartott nagyon sokáig a párharcuk, de végül Robág emelhette magasba a kezét a megérdemelt győzelem után.

Győztes: Robág

Diaz vs. Wuncler

Ismét egy LvL Up játékos került képernyőkre, akinek ellenfele ezúttal a One Piece csapat mezében pörgethette a kártyákat. Mindkét játékos kitiltotta a másiktól a Priestet, de a lassú paklikból így is maradt bőven elég. Folyamatos adok-kapok ment, amiben láthattuk az Even Warlockot fatigue-ig tartó meccsen elvérezni az Odd Control Warrior ellen, majd a Warri hódolt be a Big Spell Mage akaratának. Mindkét játékos kimaxolta az esélyeket, de csak az egyikük örülhetett az öt meccsig tartó párharc után. Diaz bevitte a végső csapást az Even Paladinnal és a Deathrattle Hunternek csak a fehér zászló lengetésére maradt ereje.

Győztes: Diaz

A lejátszott mérkőzések után többen fellélegezhettek, ugyanis biztosra vált számukra, hogy megvan a rájátszás. Diaznak szinte biztosan, az előtte lévőknek garantáltan helyük lesz a március végén megrendezésre kerülő playoffban. A Wuncler, Naerro, TrawnAdmiral, Robág, Sischo ötösnek még el kell döntenie, hogy ki lesz az a két játékos, aki befér a top tízbe. A második helyen jelenleg Hulkeinstein biztonságban érezheti magát, mivel egy meccs előnnyel fordulhat az utolsó napra, de egy kis botlás és rögtön elveheti a nagydöntős pozíciót tőle PenhaDani.

Nem maradhatnak el ezúttal sem a versenyzők értékelései, amiket a következő oldalon olvashattok!

 

Az utolsó meccsnap március 18-án 19:00-tól kezdődik. Érdemes figyelni az eseményeket, mert még rengeteg kérdés megválaszolatlan. Csatlakozz az E1TV Hearthstone Twitch csatornáján a küzdelmekhez és szurkolj kedvencednek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!