Saját pályáján sima 16-0-ával sokkolta a fnatic-ot a lengyel AGO

Saját pályáján sima 16-0-ával sokkolta a fnatic-ot a lengyel AGO

A kezdeti sokk után felébredtek a svédek, de végül nyerni nem tudtak.

A rengeteg tornát kihagyó csapat mellett az idei WESG más érdekességeket is biztosított, mivel a legesélyesebb csapatok sorra kiestek a döntő előtt. Ez végül azt eredményezte, hogy a fnatic és az AGO került össze az egyik elődöntőben, míg a másikban a G2 és a Windigo játszik egymás ellen. A bolgároknak sikerült kiejteniük az MiBR-t, akik messze a verseny legesélyesebb csapata volt. A sors viszont másképp gondolta, délelőtt pedig elkezdődött az AGO - fnatic párharc, ami hatalmas meglepetéssel zárult.

Az első pálya Inferno volt, amit a fnatic választott és még CT-ben is kezdhettek, ami a jelenlegi AUG és gránát metában nagyon kedvező. A meccset viszont a lengyelek kezdték jobban, olyannyira, hogy az első 16 kör az övéké lett. Játszi könnyedséggel alázták 16-0-ára a svédeket, méghozzá az Xizt által választott pályán. Apropó Xizt, az valószínűleg mindent elmond a mérkőzésről, ha megnézzük, hogy a svédek legjobbja pont az irányító volt, JW, Krimz és twist is borzalmas mérkőzést játszott.

A második pályán viszont csoda történt, hisz összesen csak 6 kört tudott összelapátolni a lengyel gárda, pedig ez az egyik legjobb pályájuk. Végül Nuke-on közel tökéletes CT-t hozott az AGO, összesen kettő kört engedtek a második félidőben, így 16-12-re megnyerték az utolsó pályát és vele együtt bekerültek a döntőbe is, így már 200 ezer dollárt egészen biztosan hazavihetnek. Ellenfelük a Windigo és a G2 párharcából kerül ki, ezek után pedig ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy melyikük jut majd tovább a döntőbe.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!