Oskar újra a HellRaisers csapatában találhat otthonra?

Oskar újra a HellRaisers csapatában találhat otthonra?

Jelenleg csapat nélkül van a cseh AWP-s, de nem egy kecsegtető lehetőség állhat előtte.

Alig pár napja hivatalosan is megerősítette a mousesports, hogy karrigan, woxic, ropz, chrisJ és frozen felállással folytatják tovább az idei szezont. Ez azt is jelenti, hogy suNny-nak és oskar-nak jelenleg nincs csapata. A finn játékost szóba hozták már az ENCE csapatával (ezt később allu cáfolta) és a Cloud9-nal is. Oskar körül viszont nagy a csend. Nem egy kiemelkedő sztárjátékosról beszélünk a cseh AWP-s személyében, oskar sokkal inkább folyamatosan magas teljesítményéről híres, ritka az, amikor hibát hibára halmozva nem tud hozzátenni semmit csapata játékához.
A találgatások persze beindultak, sokan próbálják megtippelni, hogy melyik csapathoz igazolhat a 27 éves játékos. Most a számomra két leginkább szimpatikus és legnagyobb eséllyel rendelkező tippet szedtem össze.

A BIG csapata ugyan nem szerepelt túl fényesen az IEM Katowice Majorön, az ott mutatott játékuk azért koránt sem fedi teljes ütőképességüket. Az első és az egyik legfontosabb ami hiányzik a jelenlegi BIG-ből, az a fő AWP-s játékos. Nex ugyan meg tud vadulni a fegyverrel, de koránt sem tudja hozni azt az állandó szintet amit egyébként megkövetelne a szerepe. Véleményem szerint mintha csak oskar után kiáltana ez a lehetőség.

oskar, a V4 Future Sports Festival MPV díjas játékosa

A másik lehetőség amit a leginkább elképzelhetőnek tartok az az, hogy visszatér a mouz ellőt csapatába, a HellRaisers-be. DeadFox kispadra került, woxic már a mousesports játékosa, így a HR-ben két kiadó hely is van. A nemrégiben születésnapját ünneplő szervezetnél szerintem elég veszedelmes az ANGE1, ISSAA, Hobbit trió, woxic távozásával pedig nekik is az az elsődleges feladatuk, hogy egy megbízható, gyors és brutálisan pontost AWP-s játékost találjanak. 

Bár DeadFox és woxic távozásával is egy szimpatikus csapat maradt a jelenlegi HellRaisers, én mégis azt mondom, hogy nex helyét átvéve, egy remek csapatra találhatna Tomáš "oskar" Šťastný. Persze a gob b vezette csapattal is lenne még munka bőven, de ha rövid időn belül össze tudnának érni, akkor egy igazán ütőképes, a top 5 közé jutásra esélyes csapattá válhatnának.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!