Ezeket a dolgokat csináld végig, mielőtt érkezik a Year of the Dragon!

Néhány kattintással rengeteg ingyenes tartalomra tehetsz szert a Hearthstone-ban, mielőtt megérkezik a Sárkány Éve!

Április 9-én hivatalosan is élesedik a Year of the Dragon frissítés, amivel megérkezik a Rise of Shadows, kirotálnak a 2017-es kiegészítők és átkerülnek a már bejelentett lapok a Hall of Fame-be. Még három hetetek van arra, hogy végigmenjetek az alábbi pontokon és kimaxoljátok az ingyenes tartalmakat, amik elérhetőek jelenleg a Hearthstone-ban!

Három kiegészítő lapjai kerülnek át Wildba, vagyis 135 X 3, azaz 405 laptól búcsúzunk a Hall of Fame-be száműzöttek mellett. Ezek a 2017 áprilisában kiadott Journey to Un'Goro, a 2017 augusztusában érkezett Knights of the Frozem Throne és 2017 utolsó kiegészítője, a decemberben bekerült Kobolds and Catacombs.

Fejezd be a Knights of the Frozen Throne Prologue-ot!

A Prologue teljesítése után azonnal megjutalmaz a játék egy Legendary Deathknight kártyával. Ha kiütöd az egész Adventure-t, három KotFT pakk üti a markod! (Free-to-play tippek az első, második és harmadik szárnyhoz!)

Vásárolj legalább egy Kobolds & Catacombs pakkot!

Az első pakkban garantáltan ott pihen majd egy Legendary: Marin the Fox! Sajnos nem törhető a kártya, de az ingyen Legendary mindig jól jön.

Két vereséggel hagyd ott az Arena runt!

Ingyenes Arena ticketeket szerezhetsz azzal, ha nem fejezed be a runt, mikor érkezik a kiegészítő és később a kéthavonta érkező rotáció a játékmódban. Bővebben is olvashatsz erről a "trükkről" az alábbiakban.

Gyártsd le a Hall of Fame lapokat!

Egy kis ingyen dustra könnyedén szert tehetsz, ha most befekteted a varázsporod. A Hall of Fame-be került lapok után április 9-én megkapod a teljes árat, majd utána be is törheted a lapokat! Korábban részletesebben is foglalkoztunk a témával, amit érdemes átnéznetek.

Maxold ki az érkező eventeket!

Ingyenes pakkok ütik a markod csak azzal, ha belépsz a HS-be március 25. és április 2. között. A három rotáló kiegészítő mindegyikéből kapsz egy ingyenes pakkot, sőt az április 1-jén induló Tavern Brawl során egy Rise of Shadows pakkot is szerezhetsz, elég csak egy győzelmet szerezned. Április 5-én ingyenes Rise of Shadows Legendary lapot ad mindenkinek a Blizzard, amit azonnal használhatsz majd a Play Mode-ban. Április 9-én jön majd egy küldetéssorozat, ami további Rise of Shadows pakkokkal jutalmaz majd, érdemes odafigyelni erre!

Speciális "pity timerek"!

Minden szett első tíz pakkjában garantáltan megbújik egy Legendary lap. Ha még nem vásároltál Un'Goro, KotFT, vagy Kobolds pakkokat, akkor mindegyikből vegyél tízet! Legrosszabb esetben betöröd őket, ha nem szeretnél Wildban játszani velük.

Törd be a Wildba átkerülő lapokat!

Ha kizárólag a Standard módot részesíted előnyben, akkor már most is elkezdheted betörni azokat a lapokat, amik átkerülnek április 9-e után a másik formátumba. Ezzel rengeteg varázsporra tehetsz szert, de néhány Tavern Brawlban azért hiányozni fognak majd a 2017-es lapok, ezzel azért számolj.

+1 - Töröld a paklikat mielőtt érkezik az április 9-i frissítés

Meg nem erősített pletykák és korábbi tapasztalatok alapján azok, akiknek nincs kész pakli a gyűjteményükben, hamarabb beléphetnek az április 9-i Year of the Dragon frissítés után a játékba. Ilyen nagy patchnél néha több tucat percet is várni kell, mire be tudsz lépni a HS-be, érdemes mindent megtenni, hogy minél rövidebb legyen a várakozási idő!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!