Ma este kiderül, hogy melyik orosz csapat lesz a FAME ellenfele!

Ma este kiderül, hogy melyik orosz csapat lesz a FAME ellenfele!

A legjobb európiai és orosz együttesek hamarosan ismét egymásnak feszülnek, de egyelőre kérdéses, hogy ki lesz a FAME ellenfele!

A Soldiers of Fortune bajnokság európai regionális szakaszát kimagasló teljesítménnyel a FAME nyerte, de még mindig kérdéses, hogy a március végén megrendezésre kerülő showmeccsen melyik orosz együttes lesz az ellenfelük.

Még négy orosz klán van versenyben

A World of Tanks jelenlegi e-sport formátuma 15/150, azaz 15 játékos játszik 15 másik játékos ellen tier X-es tankokkal. Csakhogy a kvalifikációs szakaszok alól a legjobb klánok egy-egy csapattal kapnak felmentést, így ha egy 100 fős klán kellően aktív, akkor egy ilyen bajnokság egész egyszerűen kiszorítja a harcedzett parancsnokok egy részét, -ebből kifolyólag például a ZWACK is több csapattal nevezett a versenyre.

Még négy orosz csapat van versenyben, de a döntőben szinte minden bizonnyal a Tornado játszik majd a KOPM2 ellen. Mindkét orosz brigád megmérettetett már a FAME ellen, és a FAME legyőzte mindkettőt. Az oroszok számára a március végén megrendezésre kerülő összecsapás a revans lehetőségével kecsegtet.

Egy európai csapat mind felett?

A fenti táblázat nyelvezete ugyan orosz, de egyértelmű, hogy a legjobb európai csapat a második legjobb orosz csapattal játszik a bal, míg a legjobb orosz csapat a második legjobb európai csapattal játszik a jobb ágon.

A TRVST meglehetősen gyenge teljesítménye sajnos arra enged következtetni, hogy ha ismét európai győztest akarunk látni, akkor a FAME-nek mindkét korábban említett elit válogatottat le kell győznie.

Szerinted megnyerheti a showmeccset a FAME együttese, vagy alulmaradnak az orosz túlerővel szemben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.