Ma eldől minden: utolsó napjához érkezett az alapszakasz

Ma eldől minden: utolsó napjához érkezett az alapszakasz

Utolsó meccsnap következik, de az izgalmak még mindig nem hagytak alább. Ma eldőlhet, hogy ki lesz ott automatikusan a nagydöntőben és ki jut be a rájátszásba!

Az utolsó két mérkőzésre készülhetnek az MNEB K&H Hearthstone bajnokságának versenyzői, mivel hivatalosan is véget ér ma az alapszakasz. Vannak bár biztos bejutók, kiderült az egyik offline döntős személye is, de még néhány kérdés megválaszolatlan. Nézzük meg, hogy mire számíthatunk a tizenötödik mérkőzésnapon!

19:00 Kulshedra vs PenhaDani

Kulshedra az alapszakasz második felében nagyon meggyőző játékot mutatott és ez meg is hozta az eredményét. Felszabadultan játszhat az utolsó meccsnapon, mert biztosan ott lesz a rájátszásban, de a jobb pozíciókat még behúzhatja, ha sikerült diadalmaskodnia. PenhaDani még odaérhet az offline döntőt érő második helyre, de mindkét meccsét ehhez kötelezően meg kell nyernie, de lehet ez sem lesz elég, ha legfőbb riválisa, Hulkeinstein akár egyszer is nyer ma.

Kulshedra paklijai

PenhaDani paklijai

21:00 - Hulkeinstein vs Wuncler

A LvL Up két versenyzője egymással néz farkasszemet és biztosan valamelyikőjük elveszíti az értékes pontokat. Ha Hulkeinstein nyer az első fordulóban, akkor biztosan ő lesz a második, de ha beleszalad Diaz ellen egy nagy pofonba, akkor Wuncler ellen kötelező nyernie, különben nem garantált az offline döntő. Wuncler ezzel szemben a rájátszásért harcol, mivel csak egy meccs előnye van tizenkettedik, Robággal szemben. Akár az is előfordulhat, hogy Wuncler bennmarad, de Hulkeinsteintől elveszi a második helyet, vagy Wuncler kiesik, de Hulkeinstein így behúzhatja az alapszakasz dobogójának középső fokát. Hatalmas a tét, rengeteg múlhat ezen a meccsen!

Hulkeinstein paklijai

Wuncler paklijai

CheeseHead már korábban bebiztosította magának a nagydöntős részvételét, mivel viszonylag simán megnyerte az alapszakaszt. RangoB, Kulshedra, Huby, exigo és Diaz biztosan ott lesz a rájátszásban, de a második helyért és a 9-10. pozíciókért még mindig megy a harc. Szurkoljatok kedvenceiteknek, mert minden biztatásra szükségük lesz!

A pakliválasztásnál is érződik, hogy a végéhez érkeztek a küzdelmek, mivel megjelentek olyan paklik, mint a Dragon Paladin, a Combo Priest, vagy az Overload Shaman. Ettől függetlenül még mindig a Hunter dominálja a mezőnyt, de már közel az új kiegészítő, amit a játékosoknak is felüdülést jelenthet, mert átalakul a meta és megjelenhetnek olyan deckek, amiket eddig még sosem láthattunk.

Az összes paklit itt találjátok!

A közvetítés ezúttal is 19:00-kor kezdődik az E1TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján. Ne maradj le az MNEB legizgalmasabb meccseiről, szurkolj kedvencednek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!