A halálból is visszatér: Top 50 Legendig mászott a Quest Priest

Lassan elbúcsúzunk a Questektől, de még van három hét, amíg lehet pörgetni a Quest paklikat. Mutatunk egy top 50 Legend Quest Priest!

Hamarosan átkerülnek a Questek a Wild formátumba és valószínűleg soha nem találkozhatunk újra majd ezzel a mechanikával a Standardon belül. Ha szerettétek ezt a különleges, beépített mini küldetésrendszert, akkor mindenképpen próbáljátok ki az alábbi Top 50 Legendre is képes Quest Priestet. Csak legyen rá elég dustotok!

EMEm's Top 50 Legend Quest Priest

Kód: AAECAa0GCO0FlsQCkNMCi+ECw+oCn+sCp4cDwI8DC/sB0cEC8M8C6NACqeICt/ECof4CiIIDl4cD5ogDsIkDAA==

Amikor megjelent az Awaken the Makerst, rögtön megörültek a Reno Jackson rajongók, mert egy hasonló erejű gyógyítás került vissza a Standardba. Amara megszerzéséhez teljesíteni kellett a küldetést, ami a Twilight's Call-lal és az olcsó Deathrattle lényekkel többnyire nem okozott problémát. A fenti verzióval sem az a probléma, hogy nem tudja magát akár többször is visszagyógyítani 40 életerőre, hanem a gyenge védekezés az Aggro és OTK deckek ellen. Nincs SW: Pain, nincs SW: Death és nincsenek olcsó területi sebzések, azonban ha sikerül túlélni az ötödik körig és a kézben a Mass Hysteria, akkor könnyedén visszajöhetünk a mérkőzésbe.

A "legújabb" Rastakhan's lapok közül a Spirit of the Dead és a Bwonsamdi, a Priest Loája is bekerült a pakliba, amikkel rengeteg értéket termelhetünk és egy mozdulattal eláraszthatjuk a boardot, ha sikerült kombózni a Cube-bal, Reckless Experimenterrel, vagy a Twilight's Call-lal. Amara mellé ott van a Zola és ott vannak a Seance-ok, amik segítségével az őrületbe kergethetjük a lelkes ellenfelet, aki próbál minket lenullázni. 

A Quest Priest miért működik a metában? Kedvező matchupokból nem lesz hiány, mivel az Odd Warriorok, az Odd Control Mage-ek és az Even Warlockok ellen is jól teljesít, de a meta legerősebb Odd Paladinjaival ellen is tud 50 %-ot hosszútávon. Amiket el kell kerülni, az a Midrange Hunter és az Odd Secret Mage, mivel a gyors és erős Tempo deckek bedarálják Anduint, mielőtt reagálni tudna bármit is. Drága és nehéz a pakli, de a Questek rajongóinak jó alternatíva lehet április 9-ig, ha kizárólag a Standard formátumban képzelik el a jövőjüket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!