Két forduló, hat meccs - Ennyi maradt hátra az MNEB PUBG alapszakaszából

Két forduló, hat meccs - Ennyi maradt hátra az MNEB PUBG alapszakaszából

A mai napon indul az utolsó előtti forduló, ahol már aligha szabad hibázni!

Múlthéten a Go4PUBG havi döntője miatt az MNEB PUBG hatodik fordulóját a szervezők eltolták, ugyanis három magyar csapat is sikeresen kvalifikálta magát az 500 eurós megmérettetésre. Azért pedig, hogy az illetékes csapatoknak ne kelljen őrlődnie és szándékosan megfosztania magát valamelyik versenytől, a némiképp mozgatható MNEB fordulót egy másik időpontra halasztották.

Ez az időpont végül ma lesz, az MNEB PUBG járata ma 19:00-kor felszáll, hogy elrepítse a 64 játékost Erangelre, majd Miramarra, majd újra Erangelre. Mint mondtam, hibázni itt már nem nagyon szabad, a top 3-ban igazán kiélezett a verseny, de a mögöttük érkező csapatoknak is simán van lehetősége még megragadni egy magasabb pozíciót. Ám egy rossz lépés, egy rossz lövés, egy félresikerült rotálás és az esélyek el is szállhatnak. A tabella jelenleg így áll:

A Nice Gaming múltkor átvette a vezetést, míg a Flank visszacsúszott a harmadik helyre. A Team Plague elég nehéz helyzetben van jelenleg, 1300 pontos lemaradásban vannak, pedig a szezon nyitónapján még ők húztak el hatalmas előnnyel a mezőnytől. Brilliáns körökkel viszont még ők is felhozhatják magukat, az eredmény tehát még nincs kőbe vésve, viszont aki felakar mászni, az nem engedhet meg magának hibákat, ugyanis a 6. és 7. forduló során már csak összesen hat mérkőzés áll mindenki rendelkezésére.

Az utolsó forduló egyébként március 25-én várható, áprilisban pedig érkezik a rájátszás, amiben a PUBG azonban nem érintett. Mivel itt a döntőben ugyanúgy részt fog venni az összes csapat, így nincs értelme egyenes kiesésű párbajokat tartani. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy a döntő ugyanolyan lenne, mint egy 8. forduló, a nagy megmérettetés rendelkezni fog egy kis csavarral.

Tehát ne feledjétek, a mai napon 19:00-kor érkezik az MNEB PUBG hatodik fordulója, melyet a FusionTV csatornáján követhettek.

Nézd meg FusionTV1 élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!