Magasabb szintre lép a PUBG fun faktor, holnap érkezik a GLL Nations Royale

Magasabb szintre lép a PUBG fun faktor, holnap érkezik a GLL Nations Royale

A 32v32 mód során a magyar PUBG válogatott lép pályára, hogy megvívják a nemzetek csatáját!

Ez a hét is elég jól el van látva PUBG versenyekkel, a mai napon érkezik a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság PUBG ligájának hatodik fordulója, holnap pedig végre valahára pályára lép majd a magyar PUBG válogatott is a GLL Nations Royale nemzetközi arénájában.

A GLL egy nagyon érdekes koncepciót fog elhozni nekünk, melynek során összegyűjtötték voltaképp világszerte különböző nemzetek legjobbjait, hogy aztán egy 32v32 meccs során összeeresszék őket. Ebbe a körbe nagy örömünkre Magyarország is helyet kapott, akik számos tologatás után végül holnap, az az március 19-én léphetnek pályára a török válogatott ellen. Íme a menetrend:

A formátum egyenes kieséses, ha a magyarok nyernek holnap, akkor a Match 2 győztesével találkoznak a következő fordulóban. Természetesen az sem mindegy ám, hogy kik alkotják a csapatot, a válogatott élére a szervezők HULLA_SZILVÁT nevezték ki, aki ezután 15 embert gyűjthetett be maga mellé. A következő 14 játékos selejtezőkből kvalifikálhatta magát, a fennmaradó helyeket pedig a verseny szervezői töltötték fel természetesen ugyanúgy magyarokkal. Íme a magyar válogatott teljes listája, nagy nevekben nincs hiány:

A mérkőzések BO3 formátumúak lesznek, vagyis minimum kettő és maximum három meccset játszanak majd a csapatok. A mérkőzést két helyen követhetitek majd, vagy HULLA_SZILVA csatornáján, vagy pedig a GLL hivatalos Twitch csatornáján. Viszont mivel nem szerettük volna kommentár nélkül hagyni a dolgot, így feltettünk néhány villámkérdést a Flank csapatának, akiktől Jonesy nyilatkozott!

Mit gondoltok erről a különleges formátumról? Fekszik Nektek a 32v32?

A formátum főként a kommunikáció szempontjából nehezen kezelhető, de a nap végén úgyis csak embereket kell lőni, abban pedig nincs nálunk jobb.

Mi a véleményetek a török válogatottról, mennyire ismeritek az ő felállásukat?

A török válogatott játékosait nem ismerjük, de tudunk pár erősebb emberről, akik nincsenek benne a keretükben, ez reméljük előnyünkre válik.

Van olyan nemzet, akitől jobban tartotok, mint a többitől?

Egyik nemzettől sem tartunk igazán, ez még egy ismeretlen versenyformátum, de azt tudjuk, hogy a finneknél nagyon sok erős játékos van.

Nem nagyon volt még arra példa, hogy egy ekkora magyar csapat álljon össze, tudtok valahogy gyakorolni közösen erre a versenyre?

A gyakorlásra voltak erőfeszítések, Blyyy szervezett custom game-et, de a 32 válogatott játékost lehetetlen összeszervezni egy közös gyakorlásra.

32 embert egyértelműen nehéz összefogni, mennyire működik a kommunikáció a csapatban, illetve hogyan fogjátok megoldani a mérkőzések közben? Gondolom nem megy be mindenki egy közös Dc szobába, mert annak csak hangzavar lesz a vége.

A kommunikáció Tethrys ötlete alapján fog működni, a 4 db. 8 fős csoportban lesz egy-egy csoportvezető, akiket mindenki hallani fog, így elősegítve a közös mozgást a pályán.

Mi az a helyezés, aminél azt mondanátok, hogy elégedettek vagytok?

Mindenféleképpen szeretnénk a döntőbe jutni és megnyerni a versenyt, ezzel megmutatva a magyar játékosbázis erejét nemzetközi színpadon is. Hajrá Flank, Hajrá magyarok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!