Így változott a magyarok kedvenc pályája, Mirage az évek alatt

Így változott a magyarok kedvenc pályája, Mirage az évek alatt

3kliksphilip neve mindenki számára ismerős lehet, az új videója pedig Mirage-ra vezet.

A ma ismert pályák nagy részét az 1.6 korában termelte ki a játékosbázis. Olyan klasszikusok, mint Inferno, Mirage vagy Train mind-mind visszavezethetőek az első igazán sikeres CS-hez. Bár visszatekintve néhol olyan változások vannak, hogy szinte rá sem ismerünk a mapra, de az alaprajz csak minimálisan változott. Ezeknek a méltán sikeres pályáknak persze rengeteg verziója volt és olykor más játékos is belenyúlt, kiegészítve a saját ötleteivel. Épp így történhetett az, hogy a CPL-re elkészített első 1.6-os Mirage-t BubkeZ csinálta, de végül nem arról mintázta teljesen a hivatalos pályát a Valve, hanem Ted "Cashed" Mcllwain verziójáról, aki egyébként a CS:GO-ban is készített mapokat, amiből a leghíresebb a Seasons volt.

Mirage a CS:GO-ban is rengeteget változott, de közel sem kapott akkora felújításokat, mint Inferno vagy Overpass. A majdnem 30 változtatásban leginkább textúra bugokat és olyan apróbb dolgokat változtattak meg, mint a Skybox eltűnése.

A pályának igen komoly története van, a magyar profik pedig különös módon szeretik, ez pedig az átlag játékosokra is ráragadt. A videó hosszú és némi angol tudást igényel, de 3kliksphilip még mélyebben bemutatja, hogy hogyan is változott meg az évek alatt Mirage:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!