Kiszivárgott: itt vannak az első információk az NVIDIA GTX 1650-ről

Kiszivárgott: itt vannak az első információk az NVIDIA GTX 1650-ről

Az NVIDIA videokártyái futószalagon érkeznek. Nem kell sokat várnunk a GTX 1650-re sem!

Néhány napja megérkezett Magyarországra is a GTX 1660, az NVIDIA középkategóriás videokártyája, ami a teszteken mutatott teljesítmény alapján simán felveheti a versenyt hosszútávon is az AMD Radeon RX 590 8 GB-tal.

A GTX 1660 Ti és GTX 1660 után nem kell sokat várnunk, ugyanis kikerült az első kép az internetre, ami már megemlíti a GTX 1650-et, pontosabban annak az MSI GAMING X 4G változatát.

Ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy a videokártyában 4 GB, valószínűleg GDDR5-ös RAM bújik majd meg, ami a játékok futtatásához bőven elegendő lesz, ha nem akarunk Full HD-s felbontás fölé menni. Ez a teljesítmény nagyjából a mostani NVIDIA szériából, a GTX 1060 3 GB-nak feleltethető meg, amit 60000 forint körül lehet hazánkban beszerezni.

A legkisebb Turing architektúrájú videokártya az alsó-középkategóriát célozza még és a szivárgás miatt feltételezhetjük, hogy már a következő hónapban meg is érkezhet a boltok polcaira. Ebben a kategóriában az AMD az RX 580 4 GB-ot és kicsit olcsóbban az RX 570 8 GB-ot kínálja a játékosoknak, az NVIDIA-nak ezekkel a grafikus hardverekkel kell felvennie a versenyt a GTX 1650-nel.

Hamarosan még több részlet érkezhet, ha más nem, szivárgás formájában.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!