Rank 5 és Legend között a legrövidebb út az Aggro: különleges Paladin decket mutatunk nektek

Rank 5 és Legend között a legrövidebb út az Aggro: különleges Paladin decket mutatunk nektek

Gyors, gyorsabb, leggyorsabb. Egy igazi sprintert mutatunk be nektek! Ez az Aggro Paladin, amivel Legendbe mentek a Hearthstoen Standard formátumában!

Április 9-én érkezik a Rise of Shadows, a Hearthstone következő kiegészítője, de addig még van néhány nap, amikor élvezhetjük a Bakukkal és Gennekkel megbolondított Standard metát. MisplayTV unta már a szokásos paklikat és kicsit átalakította a Paladint, amivel egészen Legendig menetelt. Következik az Aggro Paladin!

MisplayTV's Legend Aggro Paladin

Kód: AAECAZ8FBK8E/gedDbnBAg1GpwX1Bc8GrwfZB7EIuMcC48sC+NIC0eEC1uUCxIkDAA==

A pakli különlegessége, hogy nem követi a jelenleg legnépszerűbb változatokat. Nincsenek benne Secretek, se Murlocok, sőt még Bakut sem játszik, hanem egyszerűen az  olcsó és erős lényekre és a Call to Armsra épít. A Scarab Eggek kiválóan működnek Mass Hysteria, Brawl és más területi sebzések ellen, a King Mukla három manáért egy hatalmas fenyegetést jelenthet minden lassabb ellenfél számára. Az olcsó minionok mellé kötelező az Unidentified Maul és a Fungalmancer, amik a bolhából elefántot csinálhatnak egy mozdulattal.

Sunkeeper Tarim semmivel sem helyettesíthető, de a Leeroy és Mukla helyett nyugodtan lehet Sea Gianteket pakolni a deckbe, ha nincsenek meg a Legendary-k és dustnak is híján vagyunk. A Zoo Warlockhoz, Murloc Paladinhoz és más board centrikus Aggro paklikhoz hasonlóan rengeteg múlik azon, hogy milyen early game-et tudunk húzni továbbá, hogy az ellenfélnél mikor jönnek a kritikus leszedések. Egy időben kikerült Doomsayer, egy tökéletes Mass Hysteria megpecsételheti a sorsunkat és ha egyszer kifogy a kezünk, csak a Divine Favorben bízhatunk. Nem került a pakliba semmilyen Silence effekt, ami néhány szituációban jól jönne, de nehéz mit kitenni egy Ironbeak Owlért cserében. Ha úgy érezzük, hogy mégis kell a Bagoly, akkor esetleg a Mukla, vagy egy Favor mehet a levesbe.

Mivel Hall of Fame-be kerül át a Favor, ezért nem érdemes túl sok dustot fektetni a fenti változatba, de a meglévő lapoknak ez a kombinációja elég lehet ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célt, legyen az akár a Legend Rank.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!