"Leírhatatlanul boldog vagyok" - Hulkeinstein is ott lesz az offline döntőben

Elképesztő izgalmak után Hulkeinstein ért oda az offline döntőt érő második helyre az MNEB Hearthstone versenyén!

A maratoni csaták befejeződtek a Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokság K&H Hearthstone versenyének alapszakaszában. Harminc mérkőzést vívtak a játékosok, de csak tízen folytathatják a rájátszásban. Hat kártyás elvérzett, kettő garantáltan megváltotta a jegyét az offline döntőbe. Összefoglaljuk az utolsó meccsnapot!

PenhaDani vs Kulshedra

A BarCraft Green Haste csapat színeiben Kulshedra elképesztő hajrával simán odaért a playoffba, ahogy PenhaDani is mindent megtett az alapszakasz második felében, hogy automatikusan kijusson a nagydöntőre. Kettőjük csatájában Daninak kötelező volt a győzelem, ha életben akarta tartani az esélyeit a második helyért folytatott harcban, Kulshedrának a minél előkelőbb helyezés lebeghetett a szeme előtt. Mindkét játékos az Odd Control Warriort tiltotta ki a másiktól, így pörgős meccsekre számíthattunk. PenhaDani rendesen bekezdett az Even Paladinnal, amivel mindig felhúzta a megoldásokat és megtalálta a legjobb játékokat. Kulshedra csak a harmadik meccsen tudta legyűrni Uthert, az egyik legjobban teljesítő paklijával, a Deathrattle Hunterrel. Utána azonban megállt a tudománya a Control Priest ellen, ami szó szerint "elnémította" Rexxart.

Győztes: PenhaDani

Wuncler vs Hulkeinstein

A két LvL Upos srác felszabadultan játszhatott, mert gyakorlatilag tét nélkül vívhatták meg az utolsó mérkőzésüket az alapszakaszban. Wuncler a rájátszásba, Hulkeinstein az offline döntőbe jutott be a párharcuk előtti meccs megnyerésével. Ettől függetlenül a szép játékok nem maradtak el, bár Wuncler Deathrattle Huntere ellen valószínű bárki kiállhatott volna, ilyen húzás mellett senkinek sem lett volna esélye ellene.

Győztes: Wuncler

Igaz két mérkőzés még hátra van, de a tabellán mozgások már nem valószínű, hogy történnek. Kijelenthetjük, hogy itt a végeredmény, ami játékosonként harminc, összesen kétszáznegyven (!) mérkőzés után alakult ki. Az offline döntőbe kvalifikálta magát egyenes ágon One Piece eSports CheeseHead, aki az alapszakaszt három győzelem előnnyel húzta be a második helyezett, LvL Up Esports Hulkeinstein előtt. Rájátszásba jutottak: PenhaDani, Team Plague Huby, exigo, BarCraft Green Haste Kulshedra, LvL Up Esports Wuncler, RIFT Esports RangoB, One Piece eSports Diaz és Naerro, köszönhetően a jobb tiebreakerének. Nagyon közel volt TrawnAdmiral és LvL Up Esports Robág is a bejutáshoz, de végül nem jött össze nekik a playoff.

Gratulálunk minden játékosnak, hatalmas teljesítményt tettek le hétről hétre a virtuális asztalokra! Folytatás március 28-án a rájátszással, ami a megszokott 19:00-s időpontban kezdődik majd az E1TV hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján!

A következő oldalon a játékosok értékeléseit olvashatjátok a tegnapi nappal és az egész alapszakasszal kapcsolatban!

 

 

 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!