A toborzó program 2.0 részletes áttekintője

A toborzó program 2.0 részletes áttekintője

Négy havonta ingyen beszereznél két új prémium tankot? Mutatjuk mit kell tenned!

A toborzó program 2.0 lehetőséget ad, hogy négy havonta két új játékost hívj meg játszani, azaz két havonta egy új prémium tankot szerezhetsz be teljesen ingyen. Mit kell ehhez tenned? Mutatjuk!

A toborzó program 2.0 részletes ismertetője

Ha legalább 1.000 lejátszott csatával rendelkezel, akkor lehetőséged nyílik toborozni. Lépj be a játékba, és válaszd a bal alsó sarokban található toborzó program menüpontot.

Küldd el az egyedi meghívódat e-mailben, chaten vagy közösségi médián keresztül toborzottadnak, és kezdjétek meg a közös játékot! Fontos, hogy az újoncodnak kevesebb, mint 200 csatával kell rendelkeznie, vagy pedig olyan játékosnak kell lennie, aki az elmúlt 60 napban nem játszott.

Közösen kell három szakaszt teljesítenetek. Szakaszonként 500 toborzó pontot kell begyűjtenetek, -összesen tehát 1.500-at. A pontokat a csatában nyújtott teljesítményetek után kapjátok.

Az újoncod a direkt és felderítésből származó sebzésen túl pontot szerezhet azért is, ha többet sebez, mint a tankja életpontja, győzelmet arat, jutalmat szerez vagy pedig a toborzójával szakaszban egy meghatározott mennyiségű sebzést kioszt.

Néhány küldetést egyedül is teljesíthet a toborzott, de olyan is van, amit csak toborzójával szakaszban képes megcsinálni. Természetesen szakaszban könnyebb összegyűjteni az 1.500 pontot, ugyanis az egyéni és csapat kihívások ily módon szimultán teljesülnek.

Megjegyzés: Szakaszban játszva a toborzó 50%-kal több kreditet és XP-t, a meghívott 100%-kal több kreditet és XP-t kap csatánként. Ha a meghívott egyedül játszik, akkor is kap bónuszt, de csak 50%-ot.

A toborzó program nyereményei

A toborzó programért kötvények, emblémák, feliratok, álcastílusok, kitüntetések, ezenfelül egy jelvény és egy 2D stílus jár jutalmul. Az első szakasz teljesítéséért fejenként 300 kötvény, egy felirat és egy medál jár. A második szakasz jutalma 450 kötvény és egy medál. A harmadik szakasz véghezvitele után pedig a maradék ajándékot is megkapjátok, úgy mint a 750 kötvényt, az emblémát, még egy medált, egy egyedi 2D stílust és egy szabadon választott prémium harckocsit, -továbbá a parancsnok egy jelvényt is kap.

Ha esetleg úgy döntenétek, hogy nem kell egyik prémium tank sem, akkor még mindig választhatjátok, hogy kreditben kapjátok meg a fődíjat. Fontos lehet még tudnotok, hogy bármikor kiszállhattok a toborzó programból, ehhez csupán a toborzó program menüjénél a megszakítás opciót kell választanotok. Azonban ha egyszer elválnak útjaitok, akkor az elért eredményeitek is elvesznek!

Esetleg már bele is kezdtél a toborzó programba? Mennyire találtad macerásnak az új rendszert?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.