Egy régi nagyágyú porolta le tankjait a napokban

Egy régi nagyágyú porolta le tankjait a napokban

A magyar WoT közismert alakját, Ph3lant saját csatornáján ismét akció közben láthattuk!

A veteránoknak biztosan nem kell bemutatnunk Ph3lan munkásságát, de mégiscsak visszarévednénk a múltba egy kicsit azok kedvéért, akik még csak egy-két éve játszanak, és esetleg nem hallottak volna Ph3lanról. Első videóját hat évvel ezelőtt tette közzé, és azóta számos bemutató, oktató és egyéb tartalmat töltött fel csatornájára, így mára több, mint 600 anyag között válogathattok kedvetekre. Három évvel ezelőtt azonban bejelentette, hogy egy időre háttérbe szorítja a tartalomgyártást, mivel elsősorban új munkájára szeretne koncentrálni.

Talán meglepő, talán nem, de Ph3lan jelenleg is a Wargaming közösségi részlegén dolgozik, így több hivatalos World of Tanks platformon és eseményen is találkozhattok vele. Saját csatornáján legutóbb egy évvel ezelőtt közvetített, de vasárnap váratlanul ismét kigurult a virtuális csatamezőkre.

Legkiemelkedőbb körét épp az új kerekes jármű, a hat keréken guruló Lynx volánja mögött futotta, de azon kívül, hogy nem hittük volna, hogy ilyen eredmény születik a végén, nem szeretnénk további részletet elárulni a felvételről. A legjobb, ha mindenféle háttérismeret nélkül megtekintitek!

Neked sikerült élőben elcsípned Ph3lan legutóbbi közvetítését?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.