"A megnyitó után képtelen voltam hazavezetni, majdnem megszakadt a szívem" - PashaBiceps

A megnyitó megható pillanatairól mesélt Pasha a streamjén.

Tegnapelőtt megkezdődtek a Major negyeddöntői, tehát az egyenes kieséses szakasz. Épp ezért újabb megnyitót rendezett az ESL, ahol bemutatták a kupát, majd elhelyezték a pódiumra. Az egész ceremóniát igen komolyan vette a szervező cég, hiszen Carmac, aki most már 7 éve az IEM versenyek felelőse, egy igen megható beszédben mesélte el, hogy mit is jelent az e-sport számára és az itt lévőknek egyaránt, főleg úgy, hogy Flusha és Dupreeh is elvesztette egy szülőjét a verseny alatt. Kis angol tudás szükséges, de tanulságos és megható beszéd az egészen biztos:

Később pedig, mint említettem a kupa is megérkezett, de nem akárki kezében, mivel a nemrég visszavonuló PashaBiceps-et kérték meg arra, hogy behozza a serleget, amit 2014-ben ő is magasba emelhetett honfitársaival. Az egész helyzet borzasztóan megható volt, hiszen még Pasha is elsírta magát, ami teljesen érthető, az utóbbi évek rossz teljesítménye is biztosan rátett egy lapáttal arra, ahogy ott érzett. Persze vele kapcsolatban sosem az utolsó pár évre fogunk emlékezni a régi VP történelmében, hanem a szép időkre, mivel sokáig a legdominánsabb lengyel csapat tagja volt.

Tegnap viszont visszatért jelenlegi munkájához, a streameléshez és elmesélte, hogy hogyan is élte meg a dolgokat:

"Kocsival érkeztünk meg Katowice-be a feleségemmel, amikor pedig leraktam a kupát egyszerűen nem tudtam ott maradni a színpadon. Elkezdtem sírni és csak egyre erősödtek a könnyek. Ezt nem rejtegetem előletek, szeretlek titeket. Ezután végre kimentünk a kocsihoz, a feleségem, Carmac és én, majd azt mondtam, hogy drágám, egyszerűen képtelen vagyok vezetni az autót. Rengeteg érzés támadt fel bennem, szinte megszakadt a szívem. Azért az út felénél már átvettem a volánt és onnantól 200-zal suhantunk végig."

Pasha tényleg egy igazi példakép lehet sok ember számára, amit pedig a CS:GO-ért tett azt valószínűleg sosem felejti el a közösség, ő pedig mindig az az aranyszívű lengyel terminátor marad, aki mindig is volt.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!