666 napja jött ki az utolsó Operation, vajon kapunk még valaha?

666 napja jött ki az utolsó Operation, vajon kapunk még valaha?

Minden egyes Operation hatalmasat dobott a CS:GO játékosbázisán, most mégis hanyagolja a Valve, de vajon miért?

2017 május 23-án érkezett meg az Operation Hydra, ami egyelőre úgy tűnik, hogy a CS:GO utolsó Operationje volt. Azóta eltelt 666 nap, ami alatt megkaptuk a Panorama UI-t és olyan minőségi frissítésekkel lát el minket a Valve, hogy egy szavunk sem lehet. Ettől függetlenül viszont még mindig nehéz megmagyarázni azt, hogy miért engedték el az egyetlen olyan dolgot, ami folyamatosan új játékosokat és hasznot hozott.

Valószínűleg a tavalyi év végén leginkább a Panorama UI és az ingyenesség miatt kerülték el az újabb Operationt, de az idei évben bármikor bekerülhetett volna, főleg úgy, hogy tényleg törődnek a játékkal és havonta érkeznek komoly, meta váltó frissítések. Persze egy Operation összerakása nem kis feladat, de ezzel nem csak a játékosok, hanem a pályakészítők is sokat buktak, mivel a szerencsések fontos kapcsolatokat építhettek ki, ha beválogatták egy-egy hobbiból elkészített pályájukat. A folyamatos láda drop és az ingyen skinek pedig még mindig nagyon vonzóak, így időhiányon kívül nem igazán tudunk kitalálni más okot arra, hogy miért nem kaptunk lassan már két éve új Operation-t.

TDM-Heyzeus egy CS:GO-val foglalkozó Youtubernek sikerült még jól körbejárnia a témát és végül arra jutott, hogy a Valve a Hydra Operation után stratégiát váltott és már nem rövidtávra szeretnék megszerezni a játékosokat, hanem hosszútávra. Épp ezért döntöttek inkább az ingyenesség és a folyamatos frissítések mellett. Persze mondhatnánk, hogy mindkettőre lehetne idő, de a Valve fejlesztő gárdája igen hézagos, a cég üzletpolitikája pedig a minél nagyobb haszon megszerzése.

Egyelőre tehát úgy tűnik, hogy az 1000 napot is könnyedén elérhetjük, de az is előfordulhat, hogy a Hydra volt az utolsó Operation amivel játszhattunk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!