Elindult a regisztráció a 2019-es Tavaszi MondoCon - PC Guru Show LoL selejtezőjére!

Elindult a regisztráció a 2019-es Tavaszi MondoCon - PC Guru Show LoL selejtezőjére!

Elindult a nevezés a MondoConra, ne maradj le a szabad helyekről!

Ahogy azt már megszokhattátok, 2019-ben is lesz MondoCon League of Legends verseny! Először a tavaszi esemény selejtezőire regisztrálhattok, amiket ha megnyertek esélyetek nyílik arra, hogy offline megütközhessetek a Hungexpón. Nézzük a részleteket!

Selejtezők időpontjai

Összesen két online selejtező lesz, mindegyik selejtező Bo1, egyenes kieséses rendszerben zajlik. Mindkét kvalifikációból a két legjobb jut tovább, ez összesen négy csapat. Ezt követően Bo3 vigaszágas rendszerben zajlik tovább a rájátszás. A két elődöntő győztese megy tovább felső ágon, míg a két vesztes alsó ágra kerül. A két felső ági találkozójából kikerülő győztes bejut az offline döntőbe, míg a vesztes játszik az alsó ági találkozó győztesével. Ennek a meccsnek a győztese lesz az offline döntő másik szereplője.

Első selejtező: 2019. április 6. 14:00

Második selejtező2019. április 13. 14:00

Rájátszás és döntő

A rájátszásra pedig április 20-án kerül sor, szintén 14:00-ás kezdéssel, ahol összesen 5 db Bo3 lesz. A meccsek párhuzamosan mennek majd az alsó és felső ágon, a teljes playoff lezajlik ezen a napon.

A két legjobb csapat pedig élőben mutathatja meg magát a Mondocon színpadán, a Hungexpon, május 4-én.

Az első selejtezőre ITT tudtok nevezni, ne maradjatok le róla!

Ezúttal is értékes nyereményekért küzdhettek, ugyanis a végső győztes csapat 75000 forinttal, a második helyezett pedig 25000 forinttal távozhat a Tavaszi MondoConról!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!