Hirdetés

Pasha és NEO újra egy csapatban játszott a DreamHack Masters Dallas selejtezőben

Sziky | 19/03/21 11:57
Cikk mentése

Pashaék mellett magyar csapatoknak is szurkolhattunk.

Hirdetés

Tegnap este zajlott a DreamHack Masters Dallas 2019 nyílt selejtezője, ahol rengeteg ismerős névvel találkozhattunk. És most nem az olyan csapatokra gondolok, mint a Heroic, az LDLC vagy a Virtus.pro. Igaz, lengyelek a VP-n kívül is akadtak a mezőnyben, hiszen a két nagy veterán, pasha és NEO is újra egeret ragadott.

Teamproche csapatnév alatt alatt láthattuk a két közönségkedvenc játékost, akik a reatz, innocent, EXUS trióval kiegészülve vágtak neki a selejtezőnek. Pasha Twitch csatornáján végig lehetett követni a mérkőzéseket, azaz csak lehetett volna, mivel rögtön első ellenfelükkel szemben elbukott a lengyel mix. Train támadó oldalán sose jó kezdeni, valahogy mégis ki tudták menteni a meccset a lengyelek hosszabbításig, ott viszont a battletoads bizonyult erősebbnek. Sajnos nagyobb volt a füstje, mint a lángja a lengyelek próbálkozásának, bármennyire is mix csapat, egy ilyen nevekből álló ötösnek szerintem illet volna nem az első körben kiesni.
A magyar csapatok már sokkal erőteljesebb játékot mutattak. A hamar kieső Nice Gaming csapatán felül a legjobb 64 közül búcsúzott a HoP eSport és a blaze, rml, Szpeem, charrie és PhysXSTAAR felállású guys Not ugly. A Budapest5 (gabesson, BarcodeR, gejmzilla, kolor és FLEAV felállásban) és az 1998s csapata a legjobb 32 közé is bejutott, őket azonban az orosz forZe és a finn SJ Gaming állította meg.

A zárt selejtezőbe a nyílt kvali két legjobb csapata juthat be, ott pedig már egy egészen szép társasággal szemben kell bizonyítania  a csapatoknak. Bárki is jusson tovább a nyílt selejtezőből, nem lesz egyszerű dolga, ha Dallasban akar játszani.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
2 db hozzászólás
 • STIKLI 9 hónapja
  unluko
  0 0 Válasz
  • Esport1Hodi 9 hónapja STIKLI
   jah, most már inkább csak streamelni kéne :/
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?