Szórakoztatás a maximumon, Legendary-k száma nulla: Murloc Priest bemutató

Szórakoztatás a maximumon, Legendary-k száma nulla: Murloc Priest bemutató

Nem a Legend a cél ezzel az off-meta paklival, de ha a szórakozást keresed a Hearthstone-ban, nyugodtan próbálkozz vele!

KiwiiNbacon az egyik legtermékenyebb paklitesztelő és készítő a Hearthstone világában. Többnyire nem kell komolyan venni ezeket a próbálkozásokat, de ha valaki szórakozni szeretne és hiányzik az ötlet, akkor nyugodtan keresse fel kiwiiNbacon Youtube csatornáján, mert nem fog csalódni. Következzen a Murloc Priest, ami úgy próbál szórakoztató lenni, hogy közben nem veszi komolyan magát!

kiwiiNbacon's Murloc Priest

Kód: AAECAa0GBMUDqwa/5QLqiAMN2wOhBOUE4wXQB6cI8gzRwQLYwQKdwgKxwgLOzALiiQMA

A Murloc szinergia mellé bármelyik hős odailleszthető, mivel a gyors békaemberek áradata néhány lappal kiegészülve bucira verheti a gyanútlan ellenfeleket. A dupla Mind Blast és a két Shadow Visions akár 20 sebzést is jelenthet kézből, ami az esetek többségében egy olyan pluszt ad a boardon lévő fenyegetések mellé, hogy az ellenfél játékosa kénytelen beletörődni a vereségbe. A Surrender to Madness kifejezetten a Control / nagyon lassú OTK változatok ellen került a pakliba, mivel ott nem számít annyit, ha le kell mondanunk akár több manáról is a játék középső-késői szakaszában.

A Tidecaller -> Rockpool -> Warleader trió még mindig álomkezdésnek minősül, de akkor sem kell kétségbeesni, ha a Cleric -> Ascendant -> Elixir az első három körünk. Rengeteg opció van arra, hogy fenyegetést építsünk az asztalon, minden azon múlik, hogy mennyire jó kezet húzunk fel illetve, hogy a szemben álló játékos milyen megoldásokkal tudja reaktívan megakadályozni a próbálkozásainkat. Annyira jól működnek együtt a Murlocok, hogy nem is kell nagyon más lény a deckbe. A Cleric, Ascendant kiváló early game-et biztosít számunkra, a Cult Master egy plusz laphúzást jelent. A Radiant Elemental főleg a Visions és a PW: Shield értékét növeli meg annyira, hogy kötelező két példányban is pörgetni a pakliban. Leeroy Jenkins esetleg befér a Surrender to Madness helyett, mivel egy plusz eszköz a kivégzésekhez általában elfér az Aggro deckekben.

Nem akar sokat markolni a fenti változat, de kiválóan alkalmas arra, hogy olcsón elszórakoztasson minket, amíg a Rise of Shadows-ra és a Year of the Dragon élesedésére várunk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!