Minden információ a Rise of Shadows lapbemutatókról!

Minden információ a Rise of Shadows lapbemutatókról!

A Rise of Shadows kártyái folyamatosan érkeznek, sőt fény derült a bemutató stream időpontjára is!

Április 9-én érkezik a Rise of Shadows, a Hearthstone 2019-es Year of the Dragon témájának első kiegészítője. Eddig 12 kártyát lepleztek le a 135-ből, de végre megtudtuk, hogy mikor mutatják be a többi lapot!

Bemutató stream

Ahogy azt már megszokhattuk, a Blizzard hivatalos Hearthstone Twitch csatornáján, egyszerre több lapot is bemutatnak majd a fejlesztők és influencerek közösen. Ezúttal sincs ez másképp, ugyanis Peter Whalen senior designerhez csatlakozik Cora, a népszerű caster és Chris Sierra, a Blizzard community managere. Ben Brode nevetése hiányozni fog, de a lapok remélhetőleg kárpótolni fognak minket. Március 25-én, magyar idő szerint 18:00-tól, remélhetőleg technikai problémák nélkül rajtol a stream, ne maradjatok le róla!

Az élő lapbemutató stream mellett egy másik nagyon fontos időpontról, azaz időpontokról is lerántotta a leplet a Blizzard. A médiumok és influencerek általi bejelentések hivatalos menetrendjét is kitették az oldalukra, amiken a dátumok mellett apró képeket találunk. Ezek az illusztrációk mindig az adott lap rajzáról származnak, de a Blizzard is szeret játszani a rajongókkal, mivel ezek a kis utalások általában teljesen félre tudják vezetni az embereket.

A fenti időpontok mindegyike a magyar időzónának megfelelő, ezért ha nem akartok lemaradni egyik lapról sem, akkor mindenképpen mentsétek le a fenti képet. Néhány lapról már most beindultak a találgatások, de egyelőre még csak a sötétben tapogatóznak a rajongók.

  • Március 30 - 9:00 AM: Millhouse felesége lenne a titokzatos kártya, Millificent Manastorm?
  • Március 29 - 11:00 AM: Egy brutális izmokkal rendelkező koboldot láthatunk a képen. Az biztos, hogy a jobb karja erős, de mi a helyzet a ballal?
  • Március 27 - 9:00 AM és 5:00 PM: Lehet, hogy a már korábban pletykált Murloc minion, a  Sludge Slurper érkezik?

Szerintetek milyen lapokat takarhatnak a kis képek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!