KSCERATO háta nagyon fájhatott, 50 killel sem sikerült megverni az NRG-t

KSCERATO háta nagyon fájhatott, 50 killel sem sikerült megverni az NRG-t

Ha valaki, hát KSCERATO foggal-körömmel harcolt a győzelemért.

Második hete zajlik az Esports Championship Series 7. szezonja, vagyis az ECS, ahol idén megújult rendszerben küzdhetnek a csapatok. A jelenlegi szezontól kezdve külön hetekre van lebontva a verseny, ahol minden fordulóban egy-egy csapat továbbjut az offline döntőbe. Így például az NRG hiába végzett negyedik helyen az első hétben, most újra próbálkozhattak és meg is lett a várt eredmény.

Két nagyon könnyű mérkőzés után máris az amerikai divízió második hetének online döntőjében voltak, ahol végül a brazil FURIA csapatával kellett játszaniuk. A csapat leginkább az IEM Katowice Majorről lehet ismerős, ahol nagy eredményeket ugyan nem sikerült elérniük, az AVANGAR és a Cloud9 ellen is derekasan helytálltak.
Az NRG ellen is benne volt a győzelem a pakliban, különösen miután az észak-amerikaiak pályát sikerült megnyerniük. Aztán egy elképesztően szorosra sikeredett Overpass következett, ahol a végén kétszer is hosszabbításba nyúlt a meccs. Kaike "KSCERATO" Cerato itt zárt +26-os, 50-24-es K/D arányban és 116-os ADR-rel. Brutális carry-t tolt a brazil játékos, a többiek viszont rendre alul maradtak az NRG játékosaival szemben, így KSCERATO maximum egy kiadós hátfájást nyert magának a meccsen.
Hiába volt a kegyetlen küzdelem, végül az NRG jutott be az offline döntőbe, de az új rendszernek köszönhetően bőven lesz még alkalma a braziloknak is bizonyítani. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!