Nagyszerű akciókkal vár a GOG tavaszi vására!

A GOG is hangolódik a tavaszra. Hatalmas akciókkal rajtolt el a Spring Sale!

Itt a tavasz, futószalagon érkeznek az online játékboltok hatalmas leárazásai. Ezúttal a GOG nyitotta meg a kapukat a vásárlók előtt és nagyon csábító ajánlatokkal próbálja rávenni a gamereket, hogy minél többet költsenek. Nézzük meg, hogy mikre érdemes lecsapni a bő kínálatból!

Vampire: The Masquerades - Bloodlines 4,49 € (17,69 €)

Hiába 2004-es a kultjáték, aki még nem próbálta ki, most csapjon bele az akció-kaland RPG-be, ugyanis bejelentették a folytatást. Sötét humor, nagyszerű történet és egy még mindig gyönyörűen megrajzolt világ vár rátok, ha belevágtok a Troika Games remekművébe.

The Witcher III: Wild Hunt - Game of the Year 14,99 € (49,99 €)

 

A CD Projekt Red nem tud hibázni. Ríviai Geralt kalandjainak harmadik felvonása gyakorlatilag tökéletes lett és az alapjáték mellé a Hearts of Stone és Blood & Wine DLC-ket is megkapjuk ezért az összegért. Azonnal szerezzétek be, ha még nem próbáltátok ki, mert egy fantasztikus és egyedülálló élményből maradtok ki.

Heroes of Might and Magic 3: Complete - 2,49 € (9,99 €)

 

Egy valódi klasszikust húzhattok be, mindössze 800 forintért, amit butaság lenne kihagyni. A Heroes of Might and Magic harmadik része talán a legjobb, hiába kopott már meg az évek során. Sármosan pixeles grafikáján elmosolyodhattok, de 1999-ben valami olyasmit tett le az asztalra a fejlesztőcsapat, amire máig büszke lehet a videojátékipar. Ehhez már csak hab a tortán Paul Romero fülbemászó és grandiózus dallamai, amiket önmagában megéri hallgatni.

A GOG akcióiból érdemes csemegézni, mert régi klasszikusokat húzhattok be potom pénzekért, de a legújabb játékokról sem kell lemondanotok. Március 28-ig pörögnek az akciók, minden nap nézzetek fel az oldalra, mert naponta új kedvezmények várnak rátok!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.