GDC:  2020-ban jön a  Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

GDC: 2020-ban jön a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

A legendás kultjáték folytatását hivatalosan is bejelentették. Jövőre érkezik a  Vampire: the Masquarade - Bloodlines 2!

Nagyon hosszú, 16 évnyi várakozás után végre megkapjuk a Vampire: The Masquerade - Bloodlines folytatását! A GDC 2019-es konferenciáján bemutatták a második rész trailerét és rengeteg információt elárultak a készülő játékról. Nézzük is meg sorban!

 

A 2004-es első rész íróját, Brian Mitsodát sikerült elcsábítani, hogy ezúttal is feleljen a narratíváért. A fejlesztést egy független csapatra, a Hardsuit Labsra bízták, a kiadásért a Paradox Interactive felel majd. A helyszín ezúttal Seattle lesz, ahol háborúba keveredtek a vámpír klánok. A mi feladatunk, hogy csatlakozzunk egy csoporthoz és vegyük át az uralmat a város felett. A gyors, közelharci elemekre épülő játékmenetet kiegészítik majd az első részből ismerős fekete humor és az egyedi szerepjátékos elemek. A kellően hangulatos, gyönyörűen megrajzolt világban szabadon garázdálkodhatunk és felfedezhetjük az összes titkát.

A rajongók elvárásai nagyon magasan lehetnek, azonban az első rész óta eltelt hosszú idő ezeken biztosan enyhített. A kultusszá vált Bloodlines a valaha volt egyik legjobb vámpíros játékként írta be magát a történelembe, ezért nem lesz könnyű túlszárnyalnia a folytatásnak. A Bloodlines 2 2020-ban érkezik majd PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!