BoarControl és a Big Rogue előadásában: őrült lethal az ellenfél segítségével

BoarControl és a Big Rogue előadásában: őrült lethal az ellenfél segítségével

A Big Rogue nem csak a hatalmas lényekkel képes nyerni, néha elég az ellenfél asszisztálása is!

A Big Rogue felemelkedésére sokat kellett várni, de végül rájöttek a játékosok, hogy a Deathrattle effekteket többféleképpen is lehet kombózni. BoarControlHS, a Hearthstone egyik meghatározó alakja, top Legendben vitézkedett Valeera jelenleg talán legnépszerűbb és legerősebb változatával, amikor szorult helyzetbe került. Mindössze két életereje maradt a Clone Priest ellen, de nem esett kétségbe a brit kártyás, hanem rövid gondolkodás után megtalálta a tökéletes játékot!

BoarControlnak szüksége volt arra, hogy az ellenfél Radiant Elementalja csak egy támadóértékkel rendelkezzen, különben nem sikerül végigvinni a kombót. A Lich Kingből kapott Frostmourne-t betörte a Hero Power segítségével, utána a Carnivorous Cube és a Necrium Vial előcsalta a szükséges mennyiségű, az ellenféltől korábban begyűjtött Malygost, ami felerősítette annyira az Eviscerate-et, hogy ezzel a végzetes sebzés elkerülhetetlen legyen az ellenfél számára. Nagyon nehéz volt átlátni, hogy pontosan miként lehet kikecmeregni a veremből, ahova a Priest taszította a Big Rogue-ot, de végül Boarnak sikerült megtalálnia a nyerő mozdulatsort. Őrült lethal volt ez, de természetesen nem csak Boar vette észre, hanem a chaten is voltak gyorsan reagáló nézők, akik elkezdték spamelni a "lethal"-t.

Ha szeretnétek ti is kipróbálni a Big Rogue-ot, akkor az alábbi változat hű társatok lehet Ranktól függetlenül. Erős, mérsékelten olcsó pakli, amivel nem könnyű megtalálni minden körben a tökéletes játékot. Rengeteg az opció a Deathrattle szinergiák miatt, okosan kell beosztani az erőforrásokat.

BoarControl's Legend #10 Big Rogue

Kód: AAECAaIHBIYJws4CoIAD2IkDDbQBzQOIB8DMAuXRAovhAufhAvDmAsDsArT2At76Auz8AtGBAwA=

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!