Öt olcsó pakli, amivel megérezheted a győzelem ízét

Öt olcsó pakli, amivel megérezheted a győzelem ízét

Epic lapok nélküli deckeket mutatunk nektek, amikkel néhány tucat Rankot könnyen ugorhattok!

Akiknek nincsenek Legenddel kapcsolatos ambícióik, de nem vetik meg a ladderezést, azonban szegényes a lapkészletük, nekik hoztunk el pár olcsó paklit, amivel gyorsan lehet haladni az alacsonyabb szinteken. Rank 25 és Rank 15 között ezek a deckek kiválóan teljesítenek annak ellenére, hogy a listában található egyik változat dustköltsége sem éri el az 1800-at. Se Epic, se Legendary lap nem található bennük, mégis képesek meglepetéseket okozni a gyanútlan prédának!

Token Shaman

Kód: AAECAaoIAA+GBvAHkwmRwQKXwQLrwgLKwwKbywLR4QKw8ALq+gKc/wKKgAPzigP2igMA

A kevés manás Elementalok és az Overload mechanika együtt képes arra, hogy az első néhány körben elárasszuk a boardot. Utána nincs más hátra, mint bízni a Bloodlustban és gyakorlatilag az 5. körben pontot tehetünk a mérkőzések végére. Mivel hamar kifogyunk erőforrásokból, egy jól elsütött területi sebzés után nyúlhatunk is a Concede gombért, mert nem sok esélyünk lesz a továbbiakban.

Győzelmi arány: 50,7 %

Zoo Warlock

Kód: AAECAf0GAufBAoniAg4w+wXOB9kHsQjCCKvCAuvCAvfNAvLQAtHhAvb9AtyGA8SJAwA=

A Heal Zoo Warlock még mindig a meta egyik legnépszerűbb és legjobb változata, ezért sem szabad leírni a budget verziót. Nincsen Keleseth, de vannak helyette Eggek és egy fenyegető Ravenous Pterrordax, amiből valami undorító szörnyeteget fejleszthetünk a negyedik körben. A Hero Power erejéről nem szabad megfeledkezni, ugyanis a körönkénti két laphúzás következtében, gyorsan újratölthetjük a kezünket olcsó minionokkal.

Győzelmi arány: 53,4 %

Combo Priest

Kód: AAECAa0GAtMK0P4CDvgC5QSNCNEK0gryDNjBAsrDAsfLAsrLAs7MAsvmAo7uAozvAgA=

Egy klasszikus kombó és néhány sárkány. A Divine Spirit + Inner Fire / Topsy Turvy a leggyengébb lényünkből és cséphadarót csinál mindössze néhány manából. Ha ez nem elég, akkor el is húzhatjuk a mérkőzéseket, mert a sárkányok közötti szinergia képes tartani a lépést a drágább deckek ellen is. 

Győzelmi arány: 52,1 %

Token Druid

Kód: AAECAZICAA/9AvcD5gX1BfsF2QehwgLrwgLGywLR4QLh+wKMgAOYhgPGhgPEiQMA

Hasonlóan a Token Shamanhoz, itt is minden azon múlik, hogy milyen gyorsan tudjuk elárasztani a boardot, majd néhány buff segítségével bevinni a végső csapást. A Savage Roar miatt nem kell kivárni az ötödik kört, de egy második körös Doomsayer, vagy egy tökéletes Defile után csak a fejünket foghatjuk és kezdhetjük is a következő meccset.

Győzelmi arány: 53,0 %

Midrange Hunter

Kód: AAECAR8AD40BqAK1A7sF2QfrB9sJ7QmBCv4MjsMC3dIC4eMCi+UCoIUDAA==

A lista legjobbja, de ez nem is meglepő. A Beast szinergia egyszerűen parádésan működik Rexxar kezei között. A mostani meta kifejezetten kedvez is a Midrange Huntereknek, mivel képes megfogni a gyorsabb Aggro paklikat és a lassú Priestek és Warriorok ellen is bőven van esélye, annak ellenére, hogy ebben a változatban még Deathstalker Rexxar sem szerepel.

Győzelmi arány: 57,6 %

A budget pakliktól nem szabad csodát várni, de alacsonyabb rankokon bőven labdába tudnak rúgni. Minden azon múlik, hogy mennyi időt és energiát fektetünk bele egy-egy változat megtanulásába. Ha biztosra akartok menni, akkor a legolcsóbb és legerősebb Midrange Huntert választjátok, mert azzal tényleg könnyedén be lehet zsebelni a győzelmeket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!