Nagyon kígyós Mecha'thun Druid a Legend csúcsáról

Nagyon kígyós Mecha'thun Druid a Legend csúcsáról

A tavalyi év legeredményesebb Hearthstone versenyjátékosa is a kígyózó Mecha'thun Druidot választotta. Legend 1-ig mászott vele!

A különleges Hearthstone deckek legtöbbször a Legend tetejéről érkeznek. Mivel ebben a régióban nagyjából tudni lehet, hogy milyen paklikra számíthat a kártyás, ajánlott tech lapokkal feldobni a jól bevált paklikat. Sonagi is hasonlóan gondolkozott, amikor összerakta a kígyós Mecha'thun Druidot, amit maga hunterace, a 2018-as év messze legeredményesebb versenyjátékosa is lemásolt. Sonagi Legend #32-ig, hunterace Legend #1-ig kígyózott. Jöjjön a deck!

Sonagi's Legend #32 (hunterace Legend #1) Mecha'thun Druid

Kód: AAECAZICBvsM+cACrsIC8fsCxf0C/IYDDOkB/gHTA8QGpAf2B5LSApjSAp7SAr/yAo/2AsaGAwA=

A Mecha'thun Druid egy viszonylag népszerű változatnak tekinthető, ha a nyers statisztikákból indulunk ki, azonban ez nem jelenti automatikusan azt, hogy könnyed győzelmeket lehet vele aratni. Komplex, gondolkodós és mindent egy lapra tesz fel. Ha az ellenfélnek sikerül valamilyen módon, legyen az egy Demonic Project, vagy egy Saronite Taskmaster, megakadályozni a tökéletes kombót, akkor hiába játszottunk tökéletesen, a vereség lesz a jutalmunk. Sonagi is ezért próbálta kicsit feldobni a decket, hogy még kiszámíthatatlanabb legyen az ellenfelek számára. Beemelte a pakliba a Stampeding Roart és a Giant Anacondát, amik együttesen képesek arra, hogy megidézzék Mecha'thunt, köszönhetően a Rush-sal felturbózott hatalmas kígyónak. Hat manáért megidézhetjük Mecha'thunt, amit utána akár két fejlesztett Spellstone-nal is elpusztíthatunk, ha épp arra van szükség.

Hunterace-nek is megtetszett a koreai játékos kreálmánya és rendesen megpörgette a paklit. Rég volt már, hogy a Legend 1-en üldögélt a norvég játékos, de most újra sikerült neki a hatalmas tett. Ez nem jelenti azt, hogy mindenki azonnal szaladjon és gyártsa le a 6000 dustba kerülő decket. Április 9-én teljesen felborulhatnak az erőviszonyok, mivel jön a Year of the Dragon, ami elhozza a Rise of Shadows-t, a Hall of Fame-et és a rotációt. Azoknak lehet jó ez a pakli, akik már korábban próbálgatták a Mecha'thun Druidot és tetszett nekik az, amit kaptak tőle. Nagyon hatékony és izgalmas kombó deck a fenti verzió, de mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a Hunterstone-ban szeretne-e ilyen típusokkal kalandozni, vagy inkább biztosra megy és beáll a Midrange Hunter sorba.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!