Legjobb deckek az elmúlt héten: merre vannak a Hunterek?

Legjobb deckek az elmúlt héten: merre vannak a Hunterek?

Itt van az öt legjobb Standard Hearthstone pakli. Hunter nélkül is lehet alkotni!

A HSReplay ezúttal is összegyűjtötte az öt legerősebb változatot az elmúlt hétről. Ezek a paklik a statisztikák alapján a legerősebbek Rank 5 és Legend között a Standard Hearthstone metában. Mivel a statisztika nem minden, ezért nyugodtan játszatok azzal, amivel kedvetek van, de ne lepődjetek meg ha az alábbi listán szereplő deckek nagyobb számban fordulnak majd elő az ellenfeleknél!

Odd Control Mage

Kód: AAECAf0ECpvCAsrDAtPFAs/HApvTAsPqAp74AqCAA6aHA6iHAwrsB+vCAsjHAtvTAtfhArfxAsP4Ar36AqSHA82JAwA=

A hatalmas területi sebzések és Frost Lich Jaina képes meglepni az Aggro, Midrange és még a Control paklikat is. OTK kombó ellen nem véd semmi, azonban elég kevés most az ilyen pakli nyugodtan lehet próbálkozni ezzel a drága, de izgalmas deckkel.

Átlagos győzelmi arány: 57,7 %

Wall Priest

Kód: AAECAa0GCtwB+ALTCtYKws4C8eoCvfMC0P4CoIADl4cDCuUE0QryDNHBAsrDAuXMAujQAuPpAvLxAtiJAwA=

Manával csalni mindig jó érzés, nem maradhat ki belőle a Priest sem. Master Oakheart egy brutálisan hatékony kártya, de nélküle is bőven nyerhetőek a meccsek, mivel a Resurrect mechanika mindig ott lesz kéznél. A gyors paklik ellen nem sok esély van, de ha sikerül kihúzni az ötödik körig valahogy, akkor nagyjából biztonságban érezhetjük magunkat.

Átlagos győzelmi arány: 59,3 %

Even Paladin

Kód: AAECAZ8FDLcE9AWWBvoG9geWCbnBAsLOArfpAs30Auv3Av37AgncA/IFzwaKB68H/gezwQKIxwKW6AIA

Az Equality nerf csak egy pillanatra vetette vissza a teljesítményét, gyorsan túltette magát a Blizzard eszközölt változtatásain. A negyedik körös Corpsetaker, a hatodik körös Spikeridged Steed és a brutális Legendary-k könnyedén felőrölhetik az ellenfeleket. Nagyon hatékony deck, de megkérik az árát.

Átlagos győzelmi arány: 59,6 %

Odd Paladin

Kód: AAECAZ8FBKcF8QXQ9AKe+AINRvAD9QX5CpvCAuvCAoPHArjHAuPLApXOAvvTAtHhAtblAgA=

Olcsó, gyors és majdnem eléri a 60 százalékot a győzelmi aránya. Mi kell még? Egy gyors márciusi hajrához erősen ajánlott az Odd Paladin, mivel jó kezekben átlagban hat perc alatt elintézheti az ellenfeleket.

Átlagos győzelmi arány: 59,8 %

Odd Quest Warrior

Kód: AAECAQcGkAfTwwKixwLN7wKe+AKggAMMS6IE/webwgLKwwLK5wKq7ALl7wKd8AKO+wKe+wLYjAMA

Rank 5 alatt nincs jobb pakli jelenleg a páratlan mechanikára épülő Warriornál. A Quest plusz egy győzelmi opciót jelent, de anélkül is bőven labdába tud rúgni a deck. A területi sebzések, a rengeteg Taunt és a Rush lények simán megállítják az Aggro és Midrange paklikat is, Control ellen meg ott a Ragnaros Hero Power.

Átlagos győzelmi arány: 60,6 %

Érdekesség, hogy a listán szereplő összes változat búcsúzik majd Standardból, mivel Genn és Baku megy át Wildba, a Wall Priest elveszíti az Eternal Servitude-ot, a Spellstone-t és Master Oakheartot. Ha most kerestek valami erős paklit, de nem akartok feleslegesen dustot költeni, akkor inkább válasszátok a Midrange Huntert, ami annak ellenére az egyik legjobb típus, hogy nem fért fel a top 5-ös listára.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!