Hirdetés

"Valami nagyon nincs rendben, ideje lenne felébredni!" - FalleN interjú a BLAST Pro bukta után

Sziky | 19/03/24 10:25
Cikk mentése

Hazai pályán bukott nagyon csúnyát az MIBR.

Hirdetés

Az ENCE egy hajszállal maradt le a döntőről, a Liquid pedig csak a saját pályáján tudta kiharcolni a győzelemhez szükséges 16 kört, így az Astralis egy újabb trófeával térhetett haza a Brazíliából. A BLAST Pro Series idei első állomása São Paulo városába vezetett, ahol a hazai közönség kedvence, az MIBR is megmérettette magát.

A várakozásokkal ellentétben azonban nem úgy sikerült a verseny, ahogyan azt az MIBR vagy a brazil szurkolók várták. 5 meccs, 5 vereség volt FalleNék teljesítménye, amivel utolsó helyen zárták a versenyt. Legszorosabb meccsük a NiP ellen volt, a svédek "csak" 16-13-ra tudtak győzni, viszont a Liquid ellen mindössze 2 kör került az MIBR neve mellé. Marcelo "coldzera" David élete legrosszabb, összességében második negatív statisztikáját hozta össze a HLTV számai alapján. Soha, egyetlen nagynevű versenyt sem zárt még negatív értékelésben, egyedül a tavalyi ELEAGUE CS:GO Premier alkalmával csúszott be az a 0.99 pontszám.
Finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy csalódást keltő volt a csapat teljesítménye, amiről persze az MIBR irányítója, Gabriel "FalleN" Toledo is elmondta véleményét a HLTV munkatársának.

"Ez a verseny megmutatta, hogy valami nagyon nincs rendben, ideje lenne felébredni! Be kell látnunk, hogy az a szemlélet, ahogy mi állunk a játékhoz nem úgy működik, ahogy szerettük volna, de emelt fővel kell távoznunk és dolgoznunk tovább. A szurkolók akkor is biztattak minket amikor már minden veszve volt és teljesen mindegy volt az aktuális meccs eredménye. Az utolsó körig mellettünk álltak és ezt köszönjük nekik."

"Rengeteget gyakorlunk és próbáljuk a lehető legjobb formának hozni mindig, de néha a többiek egyszerűen csak jobban játszanak. Folytatni fogjuk a munkát, jobban felkészülünk majd az ellenfeleinkre és a saját játékunkat is fejlesztenünk kell."

Az MIBR következő szereplése a jövőhéten kezdődő StarSeries & i-League 7. szezonja során lesz, ott azért már ránézésre is egy papíron gyengébb mezőnyben kell bizonyítaniuk. Remek lehetőség, hogy végre kicsit visszarázkódjanak a régi formájukba, de azért nem szabad elfelejteniük, hogy ott is szembekerülhetnek majd az ENCE, a Na'Vi, a FaZe vagy a Renegades csapatával.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?